Neler Yeni

Abra A5 vs Gamegaraj Blaster 7TN-120

order00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Çetin
Arkadaşlar bu 2 cihaz arasında kaldım. Gamegaraj cihazında Biostar M700 SSD bulunuyor, bunun 1800/950 Mb/s okuma ve yazma hızları var. Monster da ise bu değerler 3500/2900 şeklinde. Diğer taraftan ekran kartı ve işlemci nesli farkları da var. Tam anlamıyla çıkmaza girmiş bulunmaktayım, görüşlerinizi bekliyorum.
Screenshot_20200627_171643_com.android.chrome.jpg

monster.PNG

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
çok net bir şekilde game garaj öneririm.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

order00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam ekranı 60Hz sanırım ayrıca Dell gaming laptoplar ile alakalı genelde kötü şeyler dönüyor ortalıkta. Normal PC bandında 5 sene boyunca Dell kullandım en ufak sorun yaşamadım ama Gaming olunca Dell pek düşünmüyorum.
dell güzel markadır. ekran kartı performansı daha iyi ayrıca. bu fiyata tuf var ama önermek istemiyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar bu 2 cihaz arasında kaldım. Gamegaraj cihazında Biostar M700 SSD bulunuyor, bunun 1800/950 Mb/s okuma ve yazma hızları var. Monster da ise bu değerler 3500/2900 şeklinde. Diğer taraftan ekran kartı ve işlemci nesli farkları da var. Tam anlamıyla çıkmaza girmiş bulunmaktayım, görüşlerinizi bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Monster alırım ben, işlemcisi ve soğutması çok daha iyi. Teknik desteği de iyi ve çoğu yerde şubesi var. 1650 ti 1660 ti arası fark için GameGaraj almazdım, üstelik 120 hz IPS Monster olan. Game Garaj'da belirtmemişler, olsa belirtirlerdi bence.

order00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen ben de Gamegaraj'a yakınım fakat Ssd farkı, işlemci nesil farkı ve monster'in servis altyapısı, ömür boyu bakım hizmeti işin içine girince oldukça akıl karıştırıcı oluyor. Tabi bir de Gamegaraj Laptop konusunda şuan için kapalı kutu gibi. Uzun süreli kullanım testleri, ayrıntılı kullanıcı tecrübeleri de pek yok ortalıkta. Kısacası tam anlamıyla arap saçına dönmüş durum da benim tarafımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster alırım ben, işlemcisi ve soğutması çok daha iyi. Teknik desteği de iyi ve çoğu yerde şubesi var. 1650 ti 1660 ti arası fark için GameGaraj almazdım, üstelik 120 hz IPS Monster olan. Game Garaj'da belirtmemişler, olsa belirtirlerdi bence.
Gamegaraj da 120Hz IPS, Blaster 7TN-120 modelin isminde ki 120 ekranı belirtiyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şahsen ben de Gamegaraj'a yakınım fakat SSD farkı, işlemci nesil farkı ve monster'in servis altyapısı, ömür boyu bakım hizmeti işin içine girince oldukça akıl karıştırıcı oluyor. Tabi bir de Gamegaraj Laptop konusunda şuan için kapalı kutu gibi. Uzun süreli kullanım testleri, ayrıntılı kullanıcı tecrübeleri de pek yok ortalıkta. Kısacası tam anlamıyla arap saçına dönmüş durum da benim tarafımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamegaraj da 120Hz IPS, Blaster 7TN-120 modelin isminde ki 120 ekranı belirtiyor.
Hocam GameGaraj'ın tek iyi yanı ekran kartı, ben almazdım. İncelemelerde çok ısınıyor, Monster çok daha iyi ve soğutması başarılı, köklü bir marka. PC Hocası paylaşmıştı, ısı değerleri yüksek. Ayrıca Monster yazılım desteği ve tasarım olarak da daha iyi.

order00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Çetin
Hocam GameGaraj'ın tek iyi yanı ekran kartı, ben almazdım. İncelemelerde çok ısınıyor, Monster çok daha iyi ve soğutması başarılı, köklü bir marka. PC Hocası paylaşmıştı, ısı değerleri yüksek. Ayrıca Monster yazılım desteği ve tasarım olarak da daha iyi.
Teşekkürler görüşleriniz için

minatodr1

80+
Game garajdan alma kardeşim. Sırf fiyatı ucuz diye forumdaki bütün herkes bu markayı öneriyor.

order00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Çetin
Game garajdan alma kardeşim. Sırf fiyatı ucuz diye forumdaki bütün herkes bu markayı öneriyor.
Alma demenizin sebebi nedir? Daha önce firmanın herhangi bir modelini deneyimleme şansınız oldu mu?

Top Bottom