Neler Yeni

AC Oddysey için türkçe yama

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Bedava olması lazım. Güvenilir yerden bana AC Oddysey türkçe yama atar mısınız?

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben bu siteye baktım ama trojan çıktı diyorlar doğru mu? Bir de
Oyunu Epic’ten alanların da yamayı Ubisoft’tan kurması ve Uplay üstünden açması gerekir.
Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Assassins Creed Odyssey burda yazanı ben anlamadım ne anlatıyor?
Kaspersky ile tarattım bir sıkıntı çıkmadı.Bütün AC yamalarını buradan kuruyorum.Epic Games'ten aldıysan Epic Games hesabını Ubisoft Connect hesabına bağlaman lazım.Epic Games'teki Ubisoft oyunları otomatik olarak Ubisoft Connect kütüphanene geçecek. Daha sonra oyunu Ubisoft Connect üzerinden kurman lazım.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Kaspersky ile tarattım bir sıkıntı çıkmadı.Bütün AC yamalarını buradan kuruyorum.Epic Games'ten aldıysan Epic Games hesabını Ubisoft Connect hesabına bağlaman lazım.Epic Games'teki Ubisoft oyunları otomatik olarak Ubisoft Connect kütüphanene geçecek. Daha sonra oyunu Ubisoft Connect üzerinden kurman lazım.
Tamamdır, zaten şu anda oyunu Uplayden kuruyorum. Ubisoft hesabımda zaten bağlı steamden. Yama uplay üzerinden kurulması lazım yani.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tamamdır, zaten şu anda oyunu Uplayden kuruyorum. Ubisoft hesabımda zaten bağlı steamden. Yama uplay üzerinden kurulması lazım yani.
Aynen öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yamayı kurmakta sıkıntı yaşayanlar var.Oyuna giriş yapın ve oyunu tamamen kapatmadan arkaplanda açık kalacak şekilde alta alın Görev yöneticisini açıp oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu açın ve arkaplanda açık olan oyunu tamamen kapatıp görev yöneticisinden açtığınız dosya konumuna yama rar dosyası içerisinde bulunan tüm belgeleri atıp kur aracını yönetici olarak çalıştırmanız yeterli. https://forum.donanimarsivi.com/kon...kuruyorum-oyun-acilmiyor.340891/#post-3404647

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Aynen öyle.

Yamayı kurmakta sıkıntı yaşayanlar var.Oyuna giriş yapın ve oyunu tamamen kapatmadan arkaplanda açık kalacak şekilde alta alın Görev yöneticisini açıp oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu açın ve arkaplanda açık olan oyunu tamamen kapatıp görev yöneticisinden açtığınız dosya konumuna yama rar dosyası içerisinde bulunan tüm belgeleri atıp kur aracını yönetici olarak çalıştırmanız yeterli. https://forum.donanimarsivi.com/kon...kuruyorum-oyun-acilmiyor.340891/#post-3404647
Tamamdır sıkıntı çıkarsa bunu yaparım.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Aynen öyle.

İndirdim şimdi ac, yama için klasörün içindeki herşeyi ac nin dosya konumuna atacağım dimi

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ana oyunun yaması bedava ama dlcler için üyelik gerekiyor.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Deluxe Edition aldım ama olmuyor galiba onun için?
Deluxe Edition'da DLC yok.Yani çalışır diye düşünüyorum.Belki eşya isimlerinde sıkıntı olabilir.

İndirdim şimdi ac, yama için klasörün içindeki herşeyi ac nin dosya konumuna atacağım dimi
Oyuna girdikten sonra görev yöneticisinden dosya konumunu açsan daha iyi olur.Ben direk attığımda çalışmamıştı.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Top Bottom