Neler Yeni

AC Valhalla düşük fps

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
iyi forumlar laptoptan oynuyorum laptopda 3050 ti i5 12400 16 ram var ac valhallada orta ayarlarda 70 ile 80 arası fps alıyordum eskiden (1 ay önce felan) şimdi 40 fps lerde dolaşıyor neden olabilir sizce

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Uğur
iyi forumlar laptoptan oynuyorum laptopda 3050 ti i5 12400 16 ram var ac valhallada orta ayarlarda 70 ile 80 arası fps alıyordum eskiden (1 ay önce felan) şimdi 40 fps lerde dolaşıyor neden olabilir sizce
driverlar güncel mi ?

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Uğur
lenovonun kendi uygulaması ile günvcelliyorum
tamamdır sorun ortaya çıktı başka programlarla güncellemek çok büyük sorundur yanlış driverlar kurar programlar kendi lenovanın programı dahi olsa. şimdi temiz format atıyorsun. windows 11 yada 10 neyse işlemci cihpsetini chroımeden indiriyorsun ekran kartın neyse kendin ismini yazıp örnek ( 3060 driver ) aratıp indiriyorsun bluuetoth vs driverlarıda lenovanın sitesine girip laptop modelini bulup ordan tek tek elle indiriyorsun bitti bu kadar. bende başka programlarla indirip kurunca ya takılıyordu oyun ya fps düşüyordu elle kendin bir kere tek tek kuracaksın kafan rahat olacak.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır sorun ortaya çıktı başka programlarla güncellemek çok büyük sorundur yanlış driverlar kurar programlar kendi lenovanın programı dahi olsa. şimdi temiz format atıyorsun. windows 11 yada 10 neyse işlemci cihpsetini chroımeden indiriyorsun ekran kartın neyse kendin ismini yazıp örnek ( 3060 driver ) aratıp indiriyorsun bluuetoth vs driverlarıda lenovanın sitesine girip laptop modelini bulup ordan tek tek elle indiriyorsun bitti bu kadar. bende başka programlarla indirip kurunca ya takılıyordu oyun ya fps düşüyordu elle kendin bir kere tek tek kuracaksın kafan rahat olacak.
yani önceden de lenovoyla indiriyordum sorun olmuyordu ama zaten w 10 a geri dönmek istiyordum hazır w 10 a dönerken öyle yapayım madem bilgisayar bi temizlensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani önceden de lenovoyla indiriyordum sorun olmuyordu ama zaten w 10 a geri dönmek istiyordum hazır w 10 a dönerken öyle yapayım madem bilgisayar bi temizlensin
teşekkür ederim bu arada yardım için

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Uğur

rica ederim

çok temiz olacak chipset driverlar lenovanın sitesinde olmalı bir tek ekran kartını yazıp arat sitesinde laptop gpu ekran kartınıda seç doğrusu olduguna emin ol indir kur

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Denetim masasından bakar mısın güç ayarların ne güç tasarrufu falan ise onu değiştir.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
Denetim masasından bakar mısın güç ayarların ne güç tasarrufu falan ise onu değiştir.
1696537533104.png
bundan başka seçenek yokki wwindows ayarları da aşşağıdaki gibi
1696537578884.png

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
evet oyun oynarken prize takılı oyna ve yüksek performansı seç plan ayarlarına tıklayıp resmi çekip atarmısın ?
1696538002020.png

performans modunda olması iyi ama aklıma başka çözüm yolu gelmiyor belki format işini çözer, başka çözüm aklıma gelirse yazarım
şimdi format atıcam zaten sıkıntı yok bayadır atıyordum iyi de olur teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,830
Üyeler
168,039
Son üye
mburakbarut
Top Bottom