Laptopumda 5g yi görüyor ancak masaüstü bilgisayarımda görmüyor. Laptopumda harici bir ağ bağdaştırıcı yok. Masaüstü bilgisayarımda AC1200 Dual Band 5G USB 3.0 ağ bağdaştırıcısı varmodemlerin arayüzleri olur 192. ile başlayan ip ile girilir. modeme göre değişiyor bu sizinkini bilmiyorum.
CD room'um yok 2017 yılından bir driver yüklü olarak gelmişti. İnternetten 2019 driver'ı bulup yükledim bir fark olmadı
Driver için cd yollanmış*CD room'um yok 2017 yılından bir driver yüklü olarak gelmişti. İnternetten 2019 driver'ı bulup yükledim bir fark olmadı
Nasıl yani anlamadımwifi ayarlarından 5ghz kanalını otomatik yerine 40 ila 150 arasında bir değer seçerek deneyin
rastgele bir değer mesela 50 yazın
Modem arayüzüne girdiğimde kullanıcı adı şifre istiyor ancak kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorum. Eski modemide arayüzün sağ tarafında admin admin yazarak girebilirsiniz diyordu bunda öyle bir şey yazmıyor tamamen boş ekran sadece kullanıcı adı şifre soruyor. admin admin administrator administrator falan denedim olmadıüstteki arkadaşın yazmış olduğu gibi modeminizin arayüzünden 5ghz kısmında otomatik seçili halde görünecek orayı değiştirmeniz gerekiyor