Accent blue ön tampon kaplama

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
2015 model blue aracına sahibim. ön tamponun bir kısmını resimdeki gibi siyah kaplamak istiyorum. dışarıda yaptırmak yerine kendim yapacağım. bildiğiniz güzel bir marka varsa link bırakabilir misiniz ? bir de şeyi sormak istiyorum ileride sökersem boyayı kaldırır mı ? cevaplarınız için teşekkürler

Ekler

• images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    34.7 KB · Hit: 53
2015 model blue aracına sahibim. ön tamponun bir kısmını resimdeki gibi siyah kaplamak istiyorum. dışarıda yaptırmak yerine kendim yapacağım. bildiğiniz güzel bir marka varsa link bırakabilir misiniz ? bir de şeyi sormak istiyorum ileride sökersem boyayı kaldırır mı ? cevaplarınız için teşekkürler
Kalitesiz bir folyo almassan boyayı kaldırmaz.
3m folyo alabilirsin , folyo işinde en baba markalardan biridir.
Ya da spreye astar , vernik ve boyayı bastırıp bantlayıp boyayabilirsin.

Kalitesiz bir folyo almassan boyayı kaldırmaz.
3m folyo alabilirsin , folyo işinde en baba markalardan biridir.
Ya da spreye astar , vernik ve boyayı bastırıp bantlayıp boyayabilirsin.
boya istemiyorum ve dediğiniz markaya bakacağım teşekkürler

boya istemiyorum ve dediğiniz markaya bakacağım teşekkürler
Boya istememeniz normal . Malum trafikte , parkta ufak çarpmalar dokundurmalar oluyor ve bir zaman sonra boya da çizik , dökülme olabiliyor.
Zamanında lineaya yapmıştık park halinde biri vura vura çıktığı için tamponu kırmıştı. Sizin de başınıza dokundurmalardan kaynaklı çizikler vs. Gelebilir.
3m markası folyo işinde baya kalitelidir. Ya da gidip aksesuarcılardan kestirebilirsin sonra kendin kaplarsın. Fön makinesi kullanarakta ısıtabilirsin.

Geri