tn panel=alınmazAlıntıyı görüntüle
Fiyat 1360tl deger mi?
niye alınmasın ?tn panel=alınmaz
Bu paraya zaten TN paneller felan vartn panel=alınmaz
oyuncuların çoğu artık VA Panellere geçtiniye alınmasın ?
Kardeşim sonuçta profosyenel oyuncular veya bilgisayar kullanan birileri değiliz , biraz araştırma yap, oyuncuların çoğu tn paneli seçer bilgin olsun.. Bence o ürünü değerlendire bilirsin veya .. https://www.itopya.com/asus-27-vg278qf-165hz-05ms-dvi-d-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/ bu arada bi kampayaya giriyor bunada bakabilirsin 1800 TL civarına düşüyor..
Daha ucuz hemde va panel1360TL'ye çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu paraya zaten TN paneller felan var
Va panel kullanıyorum tn panele göre şahaneniye alınmasın ?
Kardeşim sonuçta profosyenel oyuncular veya bilgisayar kullanan birileri değiliz , biraz araştırma yap, oyuncuların çoğu tn paneli seçer bilgin olsun.. Bence o ürünü değerlendire bilirsin veya .. https://www.itopya.com/asus-27-vg278qf-165hz-05ms-dvi-d-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/ bu arada bi kampayaya giriyor bunada bakabilirsin 1800 TL civarına düşüyor..
oyuncuların çoğu artık VA Panellere geçti
ve oyun performansı olarakda tne yakın
ve görüntü olarakda ipse yakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha ucuz hemde va panel
James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Va panel kullanıyorum tn panele göre şahane
Bunu al bence bu fiyata böyle monitör çok iyiAryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!www.monsternotebook.com.tr
va dada tn gibi performanslı ips gibi görüntü veriyor bu yüzden va öneririmCS:GO gibi rekabetçi oyunlarda tepkime süresi önemli diye biliyorum. Bu yüzden ben tn öneririm. Eğer rekabetçi oyun oynanacak ise. Diğer türlü tabii ki bütçede var ise ips alınmalı..