JackRyan
80+ Silver
Apu sistemlerde ram frekans ve cl değerleri önemli diye biliyorumBunun ne önemi var peki bu laptopta bilmediğimden soruyorum. Raminin bu hızda olmasının ne gibi bir faydası var? 3200 olsaydı ne olurdu?
Apu mu bu? Ekran kartı masaüstünde hangi karta denk? GT 1030 var mıdır?Apu sistemlerde ram frekans ve cl değerleri önemli diye biliyorum
Radeon 610m var ve hayır 1030 çok daha iyiApu mu bu? Ekran kartı masaüstünde hangi karta denk? GT 1030 var mıdır?
umarım öyle olur, almak istediğim bir laptoptaki fırsatı kaçırdım.işlemci daha 1 hafta önce 7520'li laptop 6999 TL idi ki kasım ayında çook daha büyük indirimler gelecek
Render alırken, oyun oynarken, apu sistemde oyun oynarken Ram işlemciyi daha iyi beslser ve performansı artrırır.Bunun ne önemi var peki bu laptopta bilmediğimden soruyorum. Raminin bu hızda olmasının ne gibi bir faydası var? 3200 olsaydı ne olurdu?
Bu laptop render almaya, oyun oynamaya uygun bir laptop mu?Render alırken, oyun oynarken, apu sistemde oyun oynarken Ram işlemciyi daha iyi beslser ve performansı artrırır.
Yani CS oynayacak ve basit video renderları alacaksa evet.Bu laptop render almaya, oyun oynamaya uygun bir laptop mu?
cs mi şu satten sonra cs her laptopla oynanamaz .dYani CS oynayacak ve basit video renderları alacaksa evet.