bu laptop bizzat inceledim. çocuklar için yapılmış oyuncak plastik BEŞ PARA ETMEZ bir laptop yapmış adamlar. plastik o kadar uydurukki açıp kaparken elinde kalıcak gibi. sesi desen gram sesi çıkmıyor. ekranı desen leşin önde gideni. işlemci desen anında ısınıyor chromde kasar. bakmayın bencmark puanın 10 bin olduğuna tek çekirdekte berbat masaüstünde tek çekirdek perfomansı kullandığı için çöp demek hafif kalır saygılar.
Beklenti gerçekten önemli ben de bu laptopu 6 k civarında almıştım eski laptopum 10 yıllıktı buna geçtim gayet memnunum ekrana çöp demişler kime göre çöp
ben belki bilirsiniz ekran gece modu var telefonlarda laptoplarda mavi ışık filtresi sürekli öyle kullanıyorum bu laptopta ise üst seviye bir eye care özelliği var ekran o kadar kahverengi ve düşük ışıkta kullanıyorum ki bazen görenler çok şaşırıyor nasıl bu ekrana bakabiliyorsun diye ben de diğer ekranlara bakanlara şaşırıyorum bazen yanlışlıkla gece beyaz modda parlaklık fuldeyken chromu fln açıyorum pc temamda karanlık mod olduğu için bjrden beyaz ekran açılınca csde flaş yemiş gibi oluyorum.
Yani ekran konusu kişiden kişiye kesinlikle değişir ben tn va ips oled tüm ekranları kullanmış biri olarak hepsinin ayrı kullanım alanlar var diyebilirim he bana kalsa en üst seviye oled dir ama hem pahalı hem teknoloji daha tam oturmadı diye düşünüyorum.
İşlemci ve ram konusunda ram ağır iş için yetersiz öyleyse almayın işlemci dedikleri gibi çok iyi benim işimi görüyor .
Malzeme kalitesi düşük ama bu düşük seviye sayesinde pc hafif ısınan diyen gelsin benim pcyi ısındırsın occt açtım ısınmadı pc ısınmıyor ısınma durumu yok ısınacak kadar güç harcamıyor.
Benim yedek pc olduğu için şarjı benim kullanımımda 6 8 saati rahat çıkarıyor genelde haftada bir şarja takıyorum.
Bu laptopa laptop değilde çok güçlü bir windows tablet gözüyle bakarsanız fiyatına göre emsalsiz olduğunu görürsünüz çöp diyip milleti soğutmayın adamın bütçesi buysa ne yapsın belki ikinci elden anlamıyor batarya performansı önemli ne alsın.