Neler Yeni

acer aspire 5 a515-56g oyunlarda fps düşüşü

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
acer aspire 5 a515-56g modelli laptop aldım içinde mx450 var ve çok düşük fpsler alıyorum mesela gta 5 de 30fps gibi ama başka laptop modellerinin aynı ekran kartlısı ramlisi v.b testlerine bakınca yüksek ayarlarda 63 fps fln alıyorlar bunun sebebi nedir neyi yanlış yapıyor olabilirim acil cevap verebilir misiniz

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlat kısmına windows update yazdım oradan güncelledim ve acer sitesinden yazılımları fln da indirdim ama sanırsam bilgisayarın işlemcisinde sorun var çünkü sallıyorum 3.7ghz iken 1.0a fln düşüyor çok fps farkı oynatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bilemiyorum belki başka birşeydendir

sezeor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Arduç
başlat kısmına windows update yazdım oradan güncelledim ve acer sitesinden yazılımları fln da indirdim ama sanırsam bilgisayarın işlemcisinde sorun var çünkü sallıyorum 3.7ghz iken 1.0a fln düşüyor çok fps farkı oynatıyor

reis bende aynı laptopu aldım ve sea of thieves de 50-60 lardan birden 20 lere düşüyor her yolu denedşm yok düzelmiyor

kyagizzz

80+ Bronze

Isı ya bak. İkinci olarak arkadasimin lenovo da basinagelmisti. İslemci0.8 oluyordu 3 aylikti iade etti. Sicakliğa bak once yaz buraya

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isı ya bak. İkinci olarak arkadasimin lenovo da basinagelmisti. İslemci0.8 oluyordu 3 aylikti iade etti. Sicakliğa bak once yaz buraya
ısıyla alakalı çok sorun yok ama bilgisayarda yüksek performans seçeneği yok

reis bende aynı laptopu aldım ve sea of thieves de 50-60 lardan birden 20 lere düşüyor her yolu denedşm yok düzelmiyor
knk bilgisayarında yüksek performans seçeneği var mı bende yok yazılımla da olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,126
Üyeler
167,064
Son üye
swafle
Top Bottom