14500Fiyatı ne kadar?
Flim dizi ders ara sırada FM Ets gibi oyunlar için kullanacağımFiyatı ne kadar?
Peki oyun performansı nasıl olur gömülü ekran kartı varOnun yerine bu daha iyi olur, daha ucuz
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...82r4006etr-bt8-pm-HBC000054QGIY?magaza=elimar
Senin attığın Acer da dahili ekran kartlı ve İ5 var bu Lenovoda R7 var ve gömülü grafikde Ryzen daha iyidir.Bu arada 2 bilgisayardada oyunlarda çok iyi bir performans bekleme.Peki oyun performansı nasıl olur gömülü ekran kartı var
Çok bişey beklemiyorum ama hangisi daha iyidir sizce çok anlamıyorumSenin attığın Acer da dahili ekran kartlı ve İ5 var bu Lenovoda R7 var ve gömülü grafikde Ryzen daha iyidir.Bu arada 2 bilgisayardada oyunlarda çok iyi bir performans bekleme.
Attığım mx550 li yi kaçırma . Hem işlemcisi hemde ekran kartı daha iyi. 5700u apusundan daha iyi.Çok bişey beklemiyorum ama hangisi daha iyidir sizce çok anlamıyorum
Teşekkür ederim sağolunAttığım mx550 li yi kaçırma . Hem işlemcisi hemde ekran kartı daha iyi. 5700u apusundan daha iyi.
tabii ki Ryzen 7 li 24 Ram varÇok bişey beklemiyorum ama hangisi daha iyidir sizce çok anlamıyorum