qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,596
Çevirici varmı sizde? Veya açılan başka bir bilgisayar?Isoyu indirdim zaten hazırda bekliyor hocam
Çevirici varmı sizde? Veya açılan başka bir bilgisayar?Isoyu indirdim zaten hazırda bekliyor hocam
Maalesef yok hocam olmadı ya çevirici alırım ya da internet kafe falan yüklediğim iso dosyasını telefondan usb ye atarımÇevirici varmı sizde? Veya açılan başka bir bilgisayar?
İnternet Kafe en mantıklısı gibi duruyor. Media Creation Tools ile indirip otomatik yapıyor Microsoft'un kendi uygulaması. Sonrada Diskinizde Windows yüklü ise Bootfiz veya en kötü format ile çözülür.Maalesef yok hocam olmadı ya çevirici alırım ya da internet kafe falan yüklediğim iso dosyasını telefondan usb ye atarım
O değil bios ta hiç bir şey yok en azından bir tuşa falan tıklayabilsem bir şeyler yapacağımda oda yok hiç bir şey yapamıyorumİnternet Kafe en mantıklısı gibi duruyor. Media Creation Tools ile indirip otomatik yapıyor Microsoft'un kendi uygulaması. Sonrada Diskinizde Windows yüklü ise Bootfiz veya en kötü format ile çözülür.
BIOS'a giremiyormusunuz?O değil bios ta hiç bir şey yok en azından bir tuşa falan tıklayabilsem bir şeyler yapacağımda oda yok hiç bir şey yapamıyorum
Bios o fotoğraftaki gibi bomboş hocam maalesefBIOS'a giremiyormusunuz?
Boot Manager o BIOS başka bir şey. Hangi tuş ile girdiniz oraya?Bios o fotoğraftaki gibi bomboş hocam maalesef
Ben girmiyorum hocam kendisi oraya atıyor pcBoot Manager o BIOS başka bir şey. Hangi tuş ile girdiniz oraya?
F2 tuşuna durmadan basarmısınız Laptop açılırken? Hangi marka laptop?Ben girmiyorum hocam kendisi oraya atıyor pc
Acer laptop hocam deneyeceğimF2 tuşuna durmadan basarmısınız Laptop açılırken? Hangi marka laptop?
F2 olmazsa ESC veya F12 ile dediğimi yapın.Acer laptop hocam deneyeceğim
Girmeyi başardım hocam biot menüsüneF2 olmazsa ESC veya F12 ile dediğimi yapın.
Fotoğraf atabilirmisiniz?Girmeyi başardım hocam biot menüsüne