Acer garantisi sorun çıkarır mı?

Olan oldu geçmiş geçmişte kaldı yeni gelen laptopu da sattım zaten :D
Servislerde denetim yapılsa neler cikacakta sanırım yapılmıyor bundan dolayı mağdur olan taraf genelde biziz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangisine sorsam ssd ram yükseltmesi garantiyi bozmaz diyorlar destekten SS aldım bir sorun olursa thhye onu göstereceğim ram ssd yükseltildi diye hiçbir laptopun anakartı ekran kartı işlemcisi zarar görmez kişi zarar verecek bir hamle yapmadığı sürece öyle olduğunda da anında etki yapar 3-5 ay sonra sorun çıkarmaz
Bu durum için yazılı görüş almanız daha iyi sizin için tüketici hakem heyeti benim buradaki bunu bizzati bana söyledi çünkü onlar sesli görüşmeleri bilmez ama yazılı görüşmeleri kayıt altına alırsan kanıt niteliği taşır ve senin avantajina işler

Servislerde denetim yapılsa neler cikacakta sanırım yapılmıyor bundan dolayı mağdur olan taraf genelde biziz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durum için yazılı görüş almanız daha iyi sizin için tüketici hakem heyeti benim buradaki bunu bizzati bana söyledi çünkü onlar sesli görüşmeleri bilmez ama yazılı görüşmeleri kayıt altına alırsan kanıt niteliği taşır ve senin avantajina işler
o yüzden telefonla görüşmek yerine mailden dönüş yapmalarını istedim sorun olmaz dediler ekran fotoğrafını aldım asusta aynı durumu yaşamıştım dilim fena yandı(vatan bilgisayarda yükselttirmiştim rami)

2025 yılında aldıysanız actiysaniz ekleme vs yapmasanız ile garanti dışı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,991
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri