Neler Yeni

Yardım Acer laptop çalışmıyor tepki vermiyor

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Bakır
Merhaba kuzenimden laptop aldım soketinde sıkıntı olabileceğini söyledi kendiside tam bilmiyor ama bilgisayarcıya götürdüm şarj aletini ölçtü ve sağlam dedi, Power arızası olabilir deyip 480-700 arası masrafı var dedi normalde çalışan bir laptoptu ama ne yaparsam yapayım hiç tepki yok şarj aleti sağlam ne yapabilirim sizce?

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bataryası bitikse çıkarıp denemek gerek. Batarya pert olduğunda aynı olay yaşanır.

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Gömülü değil hocam yeri belli zaten çıkık kullanıyordu hep
Benden 573g gömülü olduğu için sordum 😅 Aynı ışlemci 920m ekran kartı farkı var sadece.
Hiç tepki yoksa güç soketi veya anakartta problem vardır yoksa tepki vermemesi imkansız.

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benden 573g gömülü olduğu için sordum 😅 Aynı ışlemci 920m ekran kartı farkı var sadece.
Hiç tepki yoksa güç soketi veya anakartta problem vardır yoksa tepki vermemesi imkansız.
Güç soketi ne oluyor hocam hangisi anakartta problem yoktur bence kullanıyordu çünkü

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hmm, bende de e5 571-g var, aynısı başıma geldi ,mosfet entegreler yanmış olabilir, bana da aynı fiyatı verdiler ama işlemci de yanmış olabilir dediler, yani mosfeti değiştirince çalışacağının garantisini vermediler bende ikinci el aynı şekil e sahip e5 521-g anakartı 600tl ye alıp taktım öyle kullanıyorum.
Hatta fotoğrafla destekleyeyim mesajımı
IMG-20220713-WA0000.jpg

Son düzenleme:

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Aynı sorunu yaşadım. Laptop kapandı birdaha da açılmadı. Servise gitttik anakart yanmış dediler 4k para istediler. Gidip 700tlye hard diski değiştirip olayı hallettik. Ama o günden beri laptopu şarjda kullanıyorum.

salwadore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Bakır
Aynı sorunu yaşadım. Laptop kapandı birdaha da açılmadı. Servise gitttik anakart yanmış dediler 4k para istediler. Gidip 700tlye hard diski değiştirip olayı hallettik. Ama o günden beri laptopu şarjda kullanıyorum.
🤣🤣 Buyur işte sorun neyden şimdi nasıl bulucam

Top Bottom