Neler Yeni

Acer laptop Düşük Performans

Thormabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan Ümit Süren
Merhaba arkadaşlar ben geçen aylarda Acer Nitro AN515-46 isimli laptoptan aldım ve performanslardan dolayı birazcık şaşırdım
Laptopun özellikleri:
Ryzen 7 6800h
RTX 3070ti
1x16 ddr5 ram
Şu ana kadar hiç çökme yaşamadım ancak oyunlarda fps düşüklüğü ve fps droplardan dolayı memnun değilim:
League of legends --> maç başları 140-150 civarı ancak sonlara doğru tflerde 90fpse kadar düşüyor
Counter Strike 2 ---> 110 ortalama
Battlefield 1 ---> 140 ortalama

Ek olarak şunu fark ettim ki ekran kartı testi yaptığımda furmarkta 150 fps average alıyorum ancak işlemci tabanlı oyunlara geçtiğimde fps değerlerim düşük oluyor sizce bunun sebebi/sebepleri ne olabilir yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Arif Dağcı
Merhaba arkadaşlar ben geçen aylarda Acer Nitro AN515-46 isimli laptoptan aldım ve performanslardan dolayı birazcık şaşırdım
Laptopun özellikleri:
Ryzen 7 6800h
RTX 3070ti
1x16 ddr5 ram
Şu ana kadar hiç çökme yaşamadım ancak oyunlarda fps düşüklüğü ve fps droplardan dolayı memnun değilim:
League of legends --> maç başları 140-150 civarı ancak sonlara doğru tflerde 90fpse kadar düşüyor
Counter Strike 2 ---> 110 ortalama
Battlefield 1 ---> 140 ortalama

Ek olarak şunu fark ettim ki ekran kartı testi yaptığımda furmarkta 150 fps average alıyorum ancak işlemci tabanlı oyunlara geçtiğimde fps değerlerim düşük oluyor sizce bunun sebebi/sebepleri ne olabilir yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
rami çift kanal yapman gerekiyor 2*8 veya 2*16 gibi olursa iyi fps alırsın

Thormabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan Ümit Süren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rami çift kanal yapman gerekiyor 2*8 veya 2*16 gibi olursa iyi fps alırsın
Başka bir yol var mı? Çift kanal yaptığım zaman fpsin biraz da olsa artacağını biliyorum ancak başka bir ram almadan önce bu olayı halledersem daha iyi olur tabi halledemezsem son çare bu olur

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Arif Dağcı
Başka bir yol var mı? Çift kanal yaptığım zaman fpsin biraz da olsa artacağını biliyorum ancak başka bir ram almadan önce bu olayı halledersem daha iyi olur tabi halledemezsem son çare bu olur
dediğinize göre başka yolu yok cihaz sorunsuz

Top Bottom