Thormabey
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Orhan Ümit Süren
Merhaba arkadaşlar ben geçen aylarda Acer Nitro AN515-46 isimli laptoptan aldım ve performanslardan dolayı birazcık şaşırdım
Laptopun özellikleri:
Ryzen 7 6800h
RTX 3070ti
1x16 ddr5 ram
Şu ana kadar hiç çökme yaşamadım ancak oyunlarda fps düşüklüğü ve fps droplardan dolayı memnun değilim:
League of legends --> maç başları 140-150 civarı ancak sonlara doğru tflerde 90fpse kadar düşüyor
Counter Strike 2 ---> 110 ortalama
Battlefield 1 ---> 140 ortalama
Ek olarak şunu fark ettim ki ekran kartı testi yaptığımda furmarkta 150 fps average alıyorum ancak işlemci tabanlı oyunlara geçtiğimde fps değerlerim düşük oluyor sizce bunun sebebi/sebepleri ne olabilir yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
Laptopun özellikleri:
Ryzen 7 6800h
RTX 3070ti
1x16 ddr5 ram
Şu ana kadar hiç çökme yaşamadım ancak oyunlarda fps düşüklüğü ve fps droplardan dolayı memnun değilim:
League of legends --> maç başları 140-150 civarı ancak sonlara doğru tflerde 90fpse kadar düşüyor
Counter Strike 2 ---> 110 ortalama
Battlefield 1 ---> 140 ortalama
Ek olarak şunu fark ettim ki ekran kartı testi yaptığımda furmarkta 150 fps average alıyorum ancak işlemci tabanlı oyunlara geçtiğimde fps değerlerim düşük oluyor sizce bunun sebebi/sebepleri ne olabilir yardımcı olursanız çok memnun kalırım.