27 inç olarak en fiyat performans bu sanırım. Ayrıca ips panel ve 0.5 ms ye kadar yükseltebiliniyor ama bu ömründen yer mi bilmiyorum. Düşünceleriniz nelerdir önerir misiniz?
Nasıl 0.5ms yapılıyor?27 inç olarak en fiyat performans bu sanırım. Ayrıca ips panel ve 0.5 ms ye kadar yükseltebiliniyor ama bu ömründen yer mi bilmiyorum. Düşünceleriniz nelerdir önerir misiniz?
Nasıl 0.5ms yapılıyor?
Ürünün incelemesi yok. Kontrastı, renk gamı, kaç nit olduğu, kaç bit olduğu vs. maalesef monitör üreticisinin verdiği hazır bilgiler ile sınırlı.Düşünceleriniz nelerdir önerir misiniz?
Ürünün incelemesi yok. Kontrastı, renk gamı, kaç nit olduğu, kaç bit olduğu vs. maalesef monitör üreticisinin verdiği hazır bilgiler ile sınırlı.
0.5ms olduğu ayara aldığınızda muhtemelen görüntü güzel olmayacak, incelemesi olmadığı için bunu da bilemiyoruz.
Ha bir de yazmayı unuttuğum berbat Acer servisi var. Ürünün yorumları güzel ama alıp almamak size kalmış, Itopya'da 27G2U var biraz daha pahalıya. Bu monitörün de kendine has eksileri artıları var.Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için o zaman tercih etmiyorum