Redmental
80+ Gold
Dahası
Ben olsam bunu alırdım, tek fark bunda hoparlör olmaması.Dün , yıl sonuna kadar idareten kullanmak için bu monitörü aldım baya araştırıyordum ve karşıma çıktı , güzel düşmüştü. Sizce nasıl monitör ? Yalnız VGA kablosu çıkıyor içinden o canımı sıktı. Açıkcası böyle bi monitörde HDMI kablo beklerdim ama elimde var , onu kullanacağım.
-> Monitör
Güzel monitör ama Kerem'in attığı daha ucuz bir alternatifDün , yıl sonuna kadar idareten kullanmak için bu monitörü aldım baya araştırıyordum ve karşıma çıktı , güzel düşmüştü. Sizce nasıl monitör ? Yalnız VGA kablosu çıkıyor içinden o canımı sıktı. Açıkcası böyle bi monitörde HDMI kablo beklerdim ama elimde var , onu kullanacağım.
-> Monitör
Buna da baktım ama diğerinin tasarımı daha çok hoşuma gitti. Ayrıca 980 TL'ye geldi bu aldığım.Ben olsam bunu alırdım, tek fark bunda hoparlör olmaması.
İçinden HDMI da çıkıyor.
Acer KA242Ybi 23.8″ Full HD 75Hz 1ms HDMI VGA FreeSync IPS Monitör
Acer KA242YBI monitörün ultra ince çerçeveli ekranı son derece göz alıcı ve estetiktir. Acer monitör 1 Ms tepki süresi ile görüntü değişimlerine anında cevap verir. Bu sayede özellikle oyunlarda…www.gaming.gen.tr