Redmental
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,186
Ben olsam bunu alırdım, tek fark bunda hoparlör olmaması.Dün , yıl sonuna kadar idareten kullanmak için bu monitörü aldım baya araştırıyordum ve karşıma çıktı , güzel düşmüştü. Sizce nasıl monitör ? Yalnız VGA kablosu çıkıyor içinden o canımı sıktı. Açıkcası böyle bi monitörde HDMI kablo beklerdim ama elimde var , onu kullanacağım.
-> Monitör
Güzel monitör ama Kerem'in attığı daha ucuz bir alternatifDün , yıl sonuna kadar idareten kullanmak için bu monitörü aldım baya araştırıyordum ve karşıma çıktı , güzel düşmüştü. Sizce nasıl monitör ? Yalnız VGA kablosu çıkıyor içinden o canımı sıktı. Açıkcası böyle bi monitörde HDMI kablo beklerdim ama elimde var , onu kullanacağım.
-> Monitör
Buna da baktım ama diğerinin tasarımı daha çok hoşuma gitti. Ayrıca 980 TL'ye geldi bu aldığım.Ben olsam bunu alırdım, tek fark bunda hoparlör olmaması.
İçinden HDMI da çıkıyor.
![]()
Acer KA242Ybi 23.8″ Full HD 75Hz 1ms HDMI VGA FreeSync IPS Monitör
Acer KA242YBI monitörün ultra ince çerçeveli ekranı son derece göz alıcı ve estetiktir. Acer monitör 1 Ms tepki süresi ile görüntü değişimlerine anında cevap verir. Bu sayede özellikle oyunlarda…www.gaming.gen.tr