Neler Yeni

Acer nitro 16 için ram ve ssd onerisi

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emir
Herkese selamlar, 1x16gb ram ile gelecek. Minimum 32 aklimdan gecen ise 48gb a yukseltmek (16+32). 1tb ssd ile gelecek onu da 2tb a cikarmak istiyorum fp oneriniz nedir

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Melih Baygör
aynı tip ram alman tavsiye edilir. bilgisayar gelince birebir aynısından sipariş vermelisin. bu nedenle 16+16 yapman daha doğru olur. 1tb güncel sistemler için gayet yeterli, sistem diski için dram li ssd almanı tavsiye ederim, fury renegade gibi modeller gayet güzeldir.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı tip ram alman tavsiye edilir. bilgisayar gelince birebir aynısından sipariş vermelisin. bu nedenle 16+16 yapman daha doğru olur. 1tb güncel sistemler için gayet yeterli, sistem diski için dram li ssd almanı tavsiye ederim, fury renegade gibi modeller gayet güzeldir.
32 daha makul olur aslinda da yeterli gelir mi emin olamadim 16 cok yetersiz kaliyor seneye muhtemelen yukseltmem gerekecek. Bu sene 16x2 yapayim o halde. 1tb da dramli m2 ssd vardi aklimda tesekkurler tavsiyeniz icin curucial ram kingston ssd veya wd ssd almayi planliyorum su anlik

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Melih Baygör
üstünde gelen ssd yi kullan hocam boşuna masraf yapma kendine

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstünde gelen ssd yi kullan hocam boşuna masraf yapma kendine
1 tane bosta ssd yuvasi var oraya takacagim 1tb yeterli ama fiyatlar ucmadan taksitle almayi dusunuyorum almayadabilirim su an net degil

Top Bottom