SerhatKRbb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 632
Kardeşim Bot demeyi sallamiyorum bildiğin bot aç adamlarin N11 profilini bir laptipdan belji 5000 tane satmislar Ayni modelden 5000 hangi firmaya geliyo ki satabiliyolar?Teknorya su an piyasadaki en iyi saticilardan. Basta beni de magdur ettiler hatta konum bile duruyor. Buyuk ve kurumsal bir firma bot vs demek kolay nitro 16 an42 verdiler asus rog strix g16 yerine gayet de anlayisli ve ilgiliydiler. Yasal kisimda burunlarini surttum biraz hb veya amazon uzerinden alirsaniz iade de edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun yaşamayanlarin olmasi sorun yasama ihtimalini değistirmiyor bence hocam konudaki arkadaş Thh ile ilgilettirmeyi başarmiş ama ona da Sorunlu urun satmislar Herkes Hakkini arayamiyor ya da arasada cevap alamayabiliyor Bunun riskine girilecwgini dusunmuyorum Ben bu riski 1 kere alirim Victus 16 dan sonra Ben nitro16yi vatandan aldim 32 e Rtx 4050li olanını 38 e Rtx 4060 teknoryada vardi ama Onun riskine girmedim. 50K ya Nitro16 4060 şahsen tercih etmem Zamanin bolsa bekle Rtx 5060 al, ya da butçe arttir Rtx 4070 2K ekranli yada 1080P 240Hz modellere bak şahsen 50 verdikten sonra 4070 almak lazimHocam asus tuf a15 bakıyordum , ürün paketi açılmış önceden diyen var birine iade edilmiş ürünün öncekini belgesini bile yanlışlıkla göndermişler , iade etmek isteyince de bahane uyduruyorlarmış , ama hiç sıkıntı yaşamayan da var , kararsız kaldım açıkçası
4050 ile 4060 arasında ciddi fark var bence minumum 4060 lı laptop almaya çalış , asus tuf a15 ryzen 5 7535hs rtx 4060 lı laptop geçen 36 bine satılıyodu ama şu am tükendi piyasa takip etmen lazım
TEknoryadan almani tavsiye etmiyorum Amazon koruyabilir ama Para kolay kazanilmiyor Sorun olursa elinde de patlayabilir , Direkt olarak Hepsiburada , Amazon Vatan Teknosa saticili urunleri almanizi tavsiye ederim Bazı Özel firmalarda guvenilir Mesela Bozdan Teknoloji 2kere laptop aldik sorun yasamadik Belki yasayanlar olmustur Ama almaean once kesinlikle firmalari internette aratin magdurlarin nelerde magdur olmus onlara bakinArkadaşlar bunu alsam üzer mi bütçe max 40k fazla oyun oynamayacağım kodlama ve oyun geliştirmeyle uğraşıyorum ana bilgisayar olmayacak o yüzden daha fazla verip 4060 almama gerek var mı bilemedim tavsiyeniz var mı
Son düzenleme: