Neler Yeni

Acer Nitro 16'da kronik ekran çiziği var

ilhanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Arkadaşlar Acer Nitro 16-AN41 model laptopumun ekranını bugün sildiğimde kameranın 92mm alt kısmında boydan boya paralel bir çizik olduğunu gördüm ve açıkçası moralim bozuldu, ekrana 30 cm uzaktan baktığınızda göremiyorsunuz ama yakından bakınca bariz çizik boydan boya görünüyor. Buna sebep olan kapağı kapatınca resimdeki çizdiğim noktaya denk gelmesi ve zamanla ekranda baskı çizigi oluşturması. Kameranin çözünürlüğü yetmediği için ekran resmi çekemedim ama 12 cm uzunluğunda çizik var, sizce ne yapmalıyım? Nitro 16 kullanıcıları böyle bir durumla karşılaştı mi? Performanstan çok memnunum ama irite oldum açıkçası.

Ekler

• 20241127_213143.jpg
    20241127_213143.jpg
    225.8 KB · Hit: 18

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Mehmet Akca
Arkadaşlar Acer Nitro 16-AN41 model laptopumun ekranını bugün sildiğimde kameranın 92mm alt kısmında boydan boya paralel bir çizik olduğunu gördüm ve açıkçası moralim bozuldu, ekrana 30 cm uzaktan baktığınızda göremiyorsunuz ama yakından bakınca bariz çizik boydan boya görünüyor. Buna sebep olan kapağı kapatınca resimdeki çizdiğim noktaya denk gelmesi ve zamanla ekranda baskı çizigi oluşturması. Kameranin çözünürlüğü yetmediği için ekran resmi çekemedim ama 12 cm uzunluğunda çizik var, sizce ne yapmalıyım? Nitro 16 kullanıcıları böyle bir durumla karşılaştı mi? Performanstan çok memnunum ama irite oldum açıkçası.
Öncelikle geçmiş olsun. Yıllar önce buna benzer bir durum Monster Bilgisayarım dan olmuştu. Bende klavye tuşları ekranda iz bırakmıştır. Kapağı Kapatınca ekrana değen klavyenin bir çok tuşu ekran da iz bırakmıştı.Garantim bitmişti ama yine de monster servisine göndermiştim cihazı. Cihazı gönderirken de yanında a4 kağıda yaşadığım mağduriyeti bunun cihazın üretiminden dolayı kaynaklandığını güzelce belirttiğim bir dilekçe yazıp koymuştum. Bana hak verip ekranı değiştirmişlerdi ücretsiz. Sende bir Acer ile görüş istersen. Belki sana da hak verirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,420
Üyeler
164,141
Son üye
zeprile
Top Bottom