Neler Yeni

Yardım acer nitro 5 515-43 yardım edin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur Tokdemir
geçen günde bişey yazmıştım bugünde yazıyorum lütfen yardım edin geçen gün aldığm acer laptop geldi 3.nesil amd ryzen7 3750h 4gb gtx1650 8gb ram 256gb ssd bu laptobu almadan foruma atmıştım her oyunu oynarsın demişlerdi ama pubgye girene kadar illalah ediyorm girincede en düşük ayarlarda oynanılmıyacak halde oluyor lolde 100 fpsi göremiyorum nerdeyse bugün cs go indirdim düşük ayalarlarda 50 fps normal mı bu biri yardım etsin lütfen (driverler güncel herşeyi yüksek performans yaptım unlostun videosundaki şeyleride yaptım)

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
geçen günde bişey yazmıştım bugünde yazıyorum lütfen yardım edin geçen gün aldığm acer laptop geldi 3.nesil AMD ryzen7 3750h 4gb gtx1650 8gb RAM 256gb SSD bu laptobu almadan foruma atmıştım her oyunu oynarsın demişlerdi ama pubgye girene kadar illalah ediyorm girincede en düşük ayarlarda oynanılmıyacak halde oluyor lolde 100 fpsi göremiyorum nerdeyse bugün cs go indirdim düşük ayalarlarda 50 fps normal mı bu biri yardım etsin lütfen (driverler güncel herşeyi yüksek performans yaptım unlostun videosundaki şeyleride yaptım)
Laptop pil tasarrufunda olabilirmi ?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
geçen günde bişey yazmıştım bugünde yazıyorum lütfen yardım edin geçen gün aldığm acer laptop geldi 3.nesil AMD ryzen7 3750h 4gb gtx1650 8gb RAM 256gb SSD bu laptobu almadan foruma atmıştım her oyunu oynarsın demişlerdi ama pubgye girene kadar illalah ediyorm girincede en düşük ayarlarda oynanılmıyacak halde oluyor lolde 100 fpsi göremiyorum nerdeyse bugün cs go indirdim düşük ayalarlarda 50 fps normal mı bu biri yardım etsin lütfen (driverler güncel herşeyi yüksek performans yaptım unlostun videosundaki şeyleride yaptım)
nereden aldın bence iade et bu böyle olmamalıydı

Onur kaç gündür buralardasın bu bilgisayar bu kadar sıkıntı çıkarıyorsa iade et

Melihhv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Melih Vurmaz
Bataryadan mı oynuyorsun yoksa prizden mi?

MrFurkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Galiba senin bilgisayarında sıkıntı var bende intel işlemcisi var laptobun ekran kartı gtx 1650 gayet iyi fps alıyorum.
Bak buraya yavaş yavaş test videoları atmaya başladım bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur Tokdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba senin bilgisayarında sıkıntı var bende Intel işlemcisi var laptobun ekran kartı gtx 1650 gayet iyi fps alıyorum.
Bak buraya yavaş yavaş test videoları atmaya başladım bile
izledim ama o 2 oyunu daha indirmedim o yüzden bi karşılaştırma yapamadım pubg veya cs go videosuda çeker misn rica etsem yada direk söylesende olur

Top Bottom