Neler Yeni

Acer nitro 5 aldım ram takviyesi yapıcam

abagaji9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kadir doğan
https://amzn.eu/d/dvaaJDK Merhaba bu ürünü satın aldım özellikleri fotoğrafta görüldüğü gibi 8 gb daha ram eklicem 16 gb eklemeye değer mi yoksa 8 gb yeter mi 8 gb içinde crucial bulamazsam bigboy, kingston alıcam. Fiyatına göre en iyisi bunu buldum. Doğru mu yapmışım yiğenime aldım 10.sınıf
IMG_4304.png

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Anıl Aykın
https://amzn.eu/d/dvaaJDK Merhaba bu ürünü satın aldım özellikleri fotoğrafta görüldüğü gibi 8 gb daha ram eklicem 16 gb eklemeye değer mi yoksa 8 gb yeter mi 8 gb içinde crucial bulamazsam bigboy, kingston alıcam. Fiyatına göre en iyisi bunu buldum. Doğru mu yapmışım yiğenime aldım 10.sınıfAlıntıyı görüntüle
Genelde cihazda hangi marka, model ram varsa onun aynısından alınması önerilir. Parça kalitesinden vesaire vesaire diye uzar gider açıklamasıda. 16gb eklemeye de değer.

abagaji9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kadir doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde cihazda hangi marka, model ram varsa onun aynısından alınması önerilir. Parça kalitesinden vesaire vesaire diye uzar gider açıklamasıda. 16gb eklemeye de değer.
Cihaz hakkında yorumun nedir fiyatına göre

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Anıl Aykın
Cihaz hakkında yorumun nedir fiyatına göre
İşte olduğum için genel olarak bir baktım da bu fiyatta alabileceğiniz en donanımlısını almış gibi duruyorsunuz ama kuzenim Acer servisinden dolayı şu an mağdur durumda. Bir bilgisayarcının dediğine göre de "Bunlar bakmıyor, değiştirmiyorda. Ürünü alan kişilerde dava ettikten sonra kazanınca cihazı değiştiriyorlar veya tamir ediyorlar. Kısacası boşuna uğraştırıyorlar" dedi. Kuzenim yaşadı diye sende sorun yaşayacaksın demiyorum ama üstüne denk gelmişken ben seni bilgilendirmek istedim sadece. Yoksa bu fiyata alabileceğin en fazla bu olur gibi duruyor baktığım kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
2x16gb 4800MHz CL40 alın. Eski 8gb rami satın.
Yanına ssd olarak kingston NV3 2 tb ilavesi yapabilirsiniz. Yıllarca problemsiz kullanırsınız.
Ben de 6800h işlemcilisini ve 32gb ramlisini almıştım. Yukarıda bahsettiğimi yaptım. Sorun yok.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
al bence 8 daha az geliyor artık

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.

abagaji9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kadir doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde cihazda hangi marka, model ram varsa onun aynısından alınması önerilir. Parça kalitesinden vesaire vesaire diye uzar gider açıklamasıda. 16gb eklemeye de teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

2x16gb 4800MHz CL40 alın. Eski 8gb rami satın.
Yanına ssd olarak kingston NV3 2 tb ilavesi yapabilirsiniz. Yıllarca problemsiz kullanırsınız.
Ben de 6800h işlemcilisini ve 32gb ramlisini almıştım. Yukarıda bahsettiğimi yaptım. Sorun yok.
O dediğiniz bütçe imkanı imkansız ya 8 eklicem ya 16 zaten zar zor aldık cihazı

al bence 8 daha az geliyor artık
Net 16 olucak ama 24 mü olsun 16 mı onu düşünüyorum dağlar kadar fark varmı fiyat farkı 500 tl sadece

Yapıştır bir 8 lik daha
Fiyat farkı 500 tl 24 olursa değer mi yoksa 16 yeter mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
16gb ekleyin. Toplamda 24gb olur ve uzun süre yeter size 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Fiyatı boşver hocam Alabiliyorsan sorun yok. Güzel alet. İleride ssd de eklersiniz.

Far sayesinde 60fpsden aşağı düşmüyor.Sadece the last of us part1 da Nvidia profile inspector indirip oyunu seçip uygula demek gerekiyor çalışması için.

Fsr sayesinde olacaktı. yazım yanlişı.

Son düzenleme:

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi

O dediğiniz bütçe imkanı imkansız ya 8 eklicem ya 16 zaten zar zor aldık cihazı

Net 16 olucak ama 24 mü olsun 16 mı onu düşünüyorum dağlar kadar fark varmı fiyat farkı 500 tl sadece

Fiyat farkı 500 tl 24 olursa değer mi yoksa 16 yeter mi
bir sürü programı aynı anda çalıştırıyorsan eğer 24 al

Top Bottom