Hocam alınır mı? peki bu fiyata yada bekleyimmi bu akşam karar verip almam lazım ve pek anlamıyorum bu işlerdenNitro 16 ile nitro 5 arasinda farklar var dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran karti bu linkteki 140w
Nitro sense yazılımından memnun musun?Başka sorun varsa sorabilirsin benim modelde r7 7840hs işlemci vardi
Parça kalitesi donanım olarak soruyorsaniz gayet güzel kasa içinse kasa plastik ama dandik cin plastigi gibi değil gayet kaliteli bir hissi var sert plastik olması lazim dandik Bi hissi yok
Kaç K paran varHocam alınır mı? peki bu fiyata yada bekleyimmi bu akşam karar verip almam lazım ve pek anlamıyorum bu işlerden
Nedeni neydi hocam daha iyi bı önerin varmıydı Acer kötü müAlma Hocam
35 ama çok çok daha iyi bir şey ise azda olsa yükseltebilirimNitro sense yazılımından memnun musun?
Kaç K paran var
Şuan bundan iyisi yok bu fiyata ama biraz bekle Kasım daha yeni başladıAcer Nitro 5 AN515-58-7687
Bilgisayar şu şekilde
Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran Kartı, FreeDOS
Ramini ilerleyen zamanlarda yükselticem %10 indirimle 35 36 tarzı birşeye geliyor aynı fiyat bandında bunun yerine bunu al diyebileceğiniz bir şey varmıydı
Nitrosenseden neden memnun olmiyim ki bro oyun günlük kullanım sessiz mid hepsinin ayarlaması tek tıkla oluyor rgb fan hızı herseyi kendine göre ozellestirebiliyorsun akşam geç saatte iş yapıyorsan sessiz normal gündüz zamanı oyun modu alıp üstüne performans veya turbo basip oyunlar oynayabiliyorsun ki ramleri 5600mhz DDR 5 nitro sense yazılımını açmaksa sadece tek tuşa bakıyor klavye de özel tuşu var oyunun ortasında degistirebiliyorsun senin kafanda ne vardı ki bu soruyu sorarkenNitro sense yazılımından memnun musun?
Kaç K paran var
Nedeni neydi hocam daha iyi bı önerin varmıydı Acer kötü mü
35 ama çok çok daha iyi bir şey ise azda olsa yükseltebilirim
Diğer markaların programlari ya hantal ya işlevsiz ya da bilgisayari çok yoruyor. Misal armourycrateNitrosenseden neden memnun olmiyim ki bro oyun günlük kullanım sessiz mid hepsinin ayarlaması tek tıkla oluyor rgb fan hızı herseyi kendine göre ozellestirebiliyorsun akşam geç saatte iş yapıyorsan sessiz normal gündüz zamanı oyun modu alıp üstüne performans veya turbo basip oyunlar oynayabiliyorsun ki ramleri 5600mhz DDR 5 nitro sense yazılımını açmaksa sadece tek tuşa bakıyor klavye de özel tuşu var oyunun ortasında degistirebiliyorsun senin kafanda ne vardı ki bu soruyu sorarken
Bende 4060lı nitro 16 var temmuzda aldım aktif olarak kullanıyorum. İşlemcide sıvı metal olmasına rağmen çok ısınıyor ama öyle aman aman bir ısınma yok. Yazın 40 derece havada RDR 2 yi max ayarlarda dlss kalitede 70 fps alarak oynadım ve sistem 80 dereceydi. Bugün kingdom come deliverance oynadım yüksek ayarlarda sistem 70 dereceydi işlemci 80lerde (max 82) ekran kartı 76 derecelerdeydi. Ekranı 1200p fhd+ ve bu fiyata (38 bine aldım) en iyi ekranlı laptop diye söz ediliyordu bence de öyle.Üstadım deneyiminiz nasıl seriyi önerir misiniz? Sıcaklık değerleri ve ekran kalitesi nasıl?
Bende aynı modelin bir alt donanımlısı var sorun varsa sorabilirsin imzamda detayları yazıyor.Acer Nitro 5 AN515-58-7687
Bilgisayar şu şekilde
Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran Kartı, FreeDOS
Ramini ilerleyen zamanlarda yükselticem %10 indirimle 35 36 tarzı birşeye geliyor aynı fiyat bandında bunun yerine bunu al diyebileceğiniz bir şey varmıydı
Ooo o fiyata gerçekten öyleymiş bu arada. Islemcin ne?Bende 4060lı nitro 16 var temmuzda aldım aktif olarak kullanıyorum. İşlemcide sıvı metal olmasına rağmen çok ısınıyor ama öyle aman aman bir ısınma yok. Yazın 40 derece havada RDR 2 yi max ayarlarda dlss kalitede 70 fps alarak oynadım ve sistem 80 dereceydi. Bugün kingdom come deliverance oynadım yüksek ayarlarda sistem 70 dereceydi işlemci 80lerde (max 82) ekran kartı 76 derecelerdeydi. Ekranı 1200p fhd+ ve bu fiyata (38 bine aldım) en iyi ekranlı laptop diye söz ediliyordu bence de öyle.
o attığın linkteki laptopun ekran kartı 75 watt ve içini görmeden almayın. 2 fan aynı yerde. Normalde biri sağda biri solda oluyor.
Biraz daha bekleyip 40 altina düşünce bunu almanı öneririm.
Diğer markaların programlari ya hantal ya işlevsiz ya da bilgisayari çok yoruyor. Misal armourycrate
Nedeni neydi hocam daha iyi bı önerin varmıydı Acer kötü mü
35 ama çok çok daha iyi bir şey ise azda olsa yükseltebilirim
Attığım o değil senin dediğin 15 serisi bu 16 yeni seri önce bir bak iki tarafta fanı varo attığın linkteki laptopun ekran kartı 75 watt ve içini görmeden almayın. 2 fan aynı yerde. Normalde biri sağda biri solda oluyor.