Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58-7687 almayı düşünüyorum

aliakc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Akçaoğlu
Nitro 16 ile nitro 5 arasinda farklar var dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran karti bu linkteki 140w
Hocam alınır mı? peki bu fiyata yada bekleyimmi bu akşam karar verip almam lazım ve pek anlamıyorum bu işlerden

Empress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
Başka sorun varsa sorabilirsin benim modelde r7 7840hs işlemci vardi

Parça kalitesi donanım olarak soruyorsaniz gayet güzel kasa içinse kasa plastik ama dandik cin plastigi gibi değil gayet kaliteli bir hissi var sert plastik olması lazim dandik Bi hissi yok
Nitro sense yazılımından memnun musun?

Hocam alınır mı? peki bu fiyata yada bekleyimmi bu akşam karar verip almam lazım ve pek anlamıyorum bu işlerden
Kaç K paran var

aliakc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Akçaoğlu

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Yakup Bolat

Acer Nitro 5 AN515-58-7687​

Bilgisayar şu şekilde

Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran Kartı, FreeDOS​

Ramini ilerleyen zamanlarda yükselticem %10 indirimle 35 36 tarzı birşeye geliyor aynı fiyat bandında bunun yerine bunu al diyebileceğiniz bir şey varmıydı
Şuan bundan iyisi yok bu fiyata ama biraz bekle Kasım daha yeni başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Nitro sense yazılımından memnun musun?

Kaç K paran var
Nitrosenseden neden memnun olmiyim ki bro oyun günlük kullanım sessiz mid hepsinin ayarlaması tek tıkla oluyor rgb fan hızı herseyi kendine göre ozellestirebiliyorsun akşam geç saatte iş yapıyorsan sessiz normal gündüz zamanı oyun modu alıp üstüne performans veya turbo basip oyunlar oynayabiliyorsun ki ramleri 5600mhz DDR 5 nitro sense yazılımını açmaksa sadece tek tuşa bakıyor klavye de özel tuşu var oyunun ortasında degistirebiliyorsun senin kafanda ne vardı ki bu soruyu sorarken

Empress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
Nedeni neydi hocam daha iyi bı önerin varmıydı Acer kötü mü

35 ama çok çok daha iyi bir şey ise azda olsa yükseltebilirim

Biraz daha bekleyip 40 altina düşünce bunu almanı öneririm.

Nitrosenseden neden memnun olmiyim ki bro oyun günlük kullanım sessiz mid hepsinin ayarlaması tek tıkla oluyor rgb fan hızı herseyi kendine göre ozellestirebiliyorsun akşam geç saatte iş yapıyorsan sessiz normal gündüz zamanı oyun modu alıp üstüne performans veya turbo basip oyunlar oynayabiliyorsun ki ramleri 5600mhz DDR 5 nitro sense yazılımını açmaksa sadece tek tuşa bakıyor klavye de özel tuşu var oyunun ortasında degistirebiliyorsun senin kafanda ne vardı ki bu soruyu sorarken
Diğer markaların programlari ya hantal ya işlevsiz ya da bilgisayari çok yoruyor. Misal armourycrate

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sergen
Üstadım deneyiminiz nasıl seriyi önerir misiniz? Sıcaklık değerleri ve ekran kalitesi nasıl?
Bende 4060lı nitro 16 var temmuzda aldım aktif olarak kullanıyorum. İşlemcide sıvı metal olmasına rağmen çok ısınıyor ama öyle aman aman bir ısınma yok. Yazın 40 derece havada RDR 2 yi max ayarlarda dlss kalitede 70 fps alarak oynadım ve sistem 80 dereceydi. Bugün kingdom come deliverance oynadım yüksek ayarlarda sistem 70 dereceydi işlemci 80lerde (max 82) ekran kartı 76 derecelerdeydi. Ekranı 1200p fhd+ ve bu fiyata (38 bine aldım) en iyi ekranlı laptop diye söz ediliyordu bence de öyle.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz

Acer Nitro 5 AN515-58-7687​

Bilgisayar şu şekilde

Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran Kartı, FreeDOS​

Ramini ilerleyen zamanlarda yükselticem %10 indirimle 35 36 tarzı birşeye geliyor aynı fiyat bandında bunun yerine bunu al diyebileceğiniz bir şey varmıydı
Bende aynı modelin bir alt donanımlısı var sorun varsa sorabilirsin imzamda detayları yazıyor.

Empress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
Bende 4060lı nitro 16 var temmuzda aldım aktif olarak kullanıyorum. İşlemcide sıvı metal olmasına rağmen çok ısınıyor ama öyle aman aman bir ısınma yok. Yazın 40 derece havada RDR 2 yi max ayarlarda dlss kalitede 70 fps alarak oynadım ve sistem 80 dereceydi. Bugün kingdom come deliverance oynadım yüksek ayarlarda sistem 70 dereceydi işlemci 80lerde (max 82) ekran kartı 76 derecelerdeydi. Ekranı 1200p fhd+ ve bu fiyata (38 bine aldım) en iyi ekranlı laptop diye söz ediliyordu bence de öyle.
Ooo o fiyata gerçekten öyleymiş bu arada. Islemcin ne?

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sergen

Biraz daha bekleyip 40 altina düşünce bunu almanı öneririm.

Diğer markaların programlari ya hantal ya işlevsiz ya da bilgisayari çok yoruyor. Misal armourycrate
o attığın linkteki laptopun ekran kartı 75 watt ve içini görmeden almayın. 2 fan aynı yerde. Normalde biri sağda biri solda oluyor.

Empress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
o attığın linkteki laptopun ekran kartı 75 watt ve içini görmeden almayın. 2 fan aynı yerde. Normalde biri sağda biri solda oluyor.
Attığım o değil senin dediğin 15 serisi bu 16 yeni seri önce bir bak iki tarafta fanı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,842
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom