Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN515-43 Kasma Sorunu

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
Arkadaşlar ürünü alalı 8 gün oldu hiç bir sıkıntım yoktu oyunlarımı gayet akıcı bir şekilde oynamaktaydım fakat harici ve dahili ekran kartımın sürücülerini Acer'in değil, nvidianın ve amdnin kendi sitesinden kurdum herhangi bir sorunum yoktu. Daha sonrasında cuma sabahı gta 5 ve watch dogs 2'de kasma donma sorunu yaşadım msi afterburner ile baktığımda sorunun ekran kartı kullanımında olduğunu gördüm daha sonrasında acer teknik servisle görüşüp acerin kend, sitesinden sürücüleri kurdum daha sonra oyunlara girdiğimde watch dogs2 de bir değişiklik yoktu hala kasıyordu fakat gta 5 bir nebze olsa düzelmişti fakat yine de kasma sorunu vardı pc'yi sıfırladım ve oyunları tekrar kuruyorum sizce sorunum donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır?

sistem özellikleri:
Nvidia geforce gtx 1650 ekran kartı
8 gb ram
amd ryzen 5 3550H işlemci
128 gb ssd 1tb hdd

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar ürünü alalı 8 gün oldu hiç bir sıkıntım yoktu oyunlarımı gayet akıcı bir şekilde oynamaktaydım fakat harici ve dahili ekran kartımın sürücülerini Acer'in değil, nvidianın ve amdnin kendi sitesinden kurdum herhangi bir sorunum yoktu. Daha sonrasında cuma sabahı gta 5 ve watch dogs 2'de kasma donma sorunu yaşadım msi afterburner ile baktığımda sorunun ekran kartı kullanımında olduğunu gördüm daha sonrasında acer teknik servisle görüşüp acerin kend, sitesinden sürücüleri kurdum daha sonra oyunlara girdiğimde watch dogs2 de bir değişiklik yoktu hala kasıyordu fakat gta 5 bir nebze olsa düzelmişti fakat yine de kasma sorunu vardı pc'yi sıfırladım ve oyunları tekrar kuruyorum sizce sorunum donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır?

sistem özellikleri:
8 gb ram
128 gb ssd 1tb hdd
Donanımsal olduğunu zannetmiyorum. Yazılımsaldır büyük ihtimal.
Ekran kartların nedir?

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7

sistem özellikleri:
8 gb ram
128 gb ssd 1tb hdd
Sürücü ile olsaydı sadece DDU ile kaldırıp tekrar kurabilirdin. Keşke format atmasaydın.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

sistem özellikleri:
8 gb ram
128 gb ssd 1tb hdd
yazılımsal

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
vega 8 ve nvidia geforce gtx 1650
Oyunlarda gtx 1650 kullandığın emin ol. yine devam ediyorsa DDU ile driver silip güncel driver tekrar indirmeyi deneyebilirsin.

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda gtx 1650 kullandığın emin ol. yine devam ediyorsa DDU ile driver silip güncel driver tekrar indirmeyi deneyebilirsin.
gtx 1650 kullanıyor ondan eminim fakat sorunum umarım donanımsal değildir teknik servisle uğraşmaktan nefret ediyorum ve üniversite öğrencisi olduğum için 21 iş günü çok uzun bir süre gibi geliyor bana

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
gtx 1650 kullanıyor ondan eminim fakat sorunum umarım donanımsal değildir teknik servisle uğraşmaktan nefret ediyorum ve üniversite öğrencisi olduğum için 21 iş günü çok uzun bir süre gibi geliyor bana
Bahsettiğim DDU yöntemini deneyebilirsin.

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
Bahsettiğim DDU yöntemini deneyebilirsin.
denedim fakat kimisi ilk önce dahili ekran kartını sonra harici ekran kartının driverını kur falan dedi her kafadan bir ses çıktı kısacası ben de sıfırladım orjinal win10 olduğu için otomatik driverları kurdu şimdi oyunları indiriyorum performanslarını tekrar test edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

masaüstünde sağ tıkladıgınız zaman herhangi bir nvida ayarı varmı?
vardı bütün ayarlarını denedim fayda etmedi şuan sıfırladığım için denetim masası kurulu değil sadece driver ve geforce experience kurulu.

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
masaüstünde sağ tıkladıgınız zaman herhangi bir nvida ayarı varmı?
Nvidia denetim masası şuan kurulu değil fakat sıkıntı olur mu oyun performansında? Şuan oyun kuruluyor durumda olduğu için bakamıyorum testlere veya ekran kartını test edebileceğim herhangi bir uygulama var mı?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Nvidia denetim masası şuan kurulu değil fakat sıkıntı olur mu oyun performansında? Şuan oyun kuruluyor durumda olduğu için bakamıyorum testlere veya ekran kartını test edebileceğim herhangi bir uygulama var mı?
tabii ki olur hocam nvidanin driverini kurmanız gerekmekte

Top Bottom