Acer Nitro 5 AN515-57 mi, MSİ GF65 THİN 11UD-428XTR mi

Tody

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25.000
arkadaşlar merhaba yazılım okuduğumdan dolayı okulda beni üzmeyecek +5 yıl götürecek
oyun oynamayı sevdiğimden dolayı beni yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar arıyorum

şu 2 bilgisayar aklıma takıldı

(ısınma konusunda problem varmış sanırım)

(alırsam +8gb ram takarım)

Acer konusunda pek bilgim yok MSI'ı markadan dolayı ve inceliğinden dolayı tercih ediyordum ama malzeme kalitesi olarak farkları nedir?
Acer'ı kullanan varsa sizi üzen yerleri nedir?

Bunlar dışında önerilerinize açığım
(victus düşünmüyorum)

arkadaşlar merhaba yazılım okuduğumdan dolayı okulda beni üzmeyecek +5 yıl götürecek
oyun oynamayı sevdiğimden dolayı beni yarı yolda bırakmayacak bir bilgisayar arıyorum

şu 2 bilgisayar aklıma takıldı

(ısınma konusunda problem varmış sanırım)

(alırsam +8gb ram takarım)

Acer konusunda pek bilgim yok MSI'ı markadan dolayı ve inceliğinden dolayı tercih ediyordum ama malzeme kalitesi olarak farkları nedir?
Acer'ı kullanan varsa sizi üzen yerleri nedir?

Bunlar dışında önerilerinize açığım
(victus düşünmüyorum)
Ben de monster abra a5 var. monster malzeme kalitesi olarak kotu/orta diyebilirim ama msi ve asusa bakarak rezalet. ozellik olarak fiyatina gore iyi. İ7 12700h+3050ti 1tb 16gb ram var ozellikleri iyi ve indirimde 21 bine almiştım. Ozellik istersen malzeme kalitesine cok cok onem vermiyorsan, kesinlikle fan sesinden cok rahatsiz olmuyorsan. Monster tavsiye edebilirim.
(Monster abra a5 v19.3.3 olması lazım)

ne yazık ki dışarıda da kullanacağım için fan şikayetleri yüzünden razer almayı düşünmüyorum yine de teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,278
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri