Oncelikle merhaba ben https://www.hepsiburada.com/acer-an...ilir-bilgisayar-nh-qm0ey-003-p-HBCV00004OYA06 bu urunu yani Acer Nitro 5 - AN515-58 kasa kodlu Intel 17-12700h ve RTX4060 bulunduran laptopu aldim ve dun elime ulasti. Tabi almadan once baya bir arastirma yapmistim bu bilgisayara dair ve genel kullanicilarin memnun oldugunu gordum.
bu videoyu da izlemistim almadan once. Her seyimi kurdum ve ekstra da bir monitore bagladim bunu belirtmek isterim belki sorun burdadir. Dun lol indirmistim ve bir test etmek icin bakayim dedim ve orta ayarlarda bana bazen yuksek 400 falan gibi bazen de 150 200 fpsler verdi bazen de bi anda 100 lere dustugu oluyordu ve ben boyle olmasindan biraz rahatsiz oldum acikcasi yeni bilgisayar ve icinde 4060 var. Eski 1660 superli bilgisayarimla ayni lol degerlerini aliyordum neyse sonra acaba bir sorun olabilir mi diye bahsettigim test videosundaki CinebenchR23 testini yaptim ve videodaki adamin 17745 puan cikarken benimki 15000 civari cikti bu da moralimi bozdu sonrasinda rdr2 yukledim ve bundaki fps degerlerini olctum tamamiyla videodaki ayni ayarlarda yaklasik fps degerleri aldim ultra dlss kapali 70 kusur fps civari aliyordum ama su an hala icim rahat degil. Onumuzdeki 14 gun daha iade edebilme sansim var rica etsem test yapabilicegim baska yollar varsa soyleyebilir misiniz simdiden cok tesekkurler iyi gunler dilerim.