Neler Yeni

Yardım acer nitro 5 bakımdan sonra hoparlör cızırtı yapmaya başladı

Can...

80+ Platinum
arkadaşlar acer nıtro 5 almıştım 3 yıldır açılmamış ilk sahibinden aldım bakımlarını vs yaptım ses sorunsuzdu sökmeden önce tertemiz sesi vardı laptop için baya iyi kaliteli ses fakat bakımdan sonra sol tarafta kı hoparlör cızırtı yapmaya başladı sebepsiz yere tozluydu fırçayla temizledim sadece etrafını pc yi topladım test ederken baktım cızırtı var geri söktüm hiç bir boşluk göremedim az ileri geri geliyor ama normal diye düşünüyorum esneme payı gibi geldi sizce sorun ne olabılır hoparlör patlamış olma ihtimali var mı sizce çözemedım ben tekçe alt kasa kapalı değilken müzik açmayı denemedim düşük ses seviyesinde cızırtı vermıyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
sürücüleri yanlış kurmuşlardır. Ses ile ilgili sürücüleri kaldır tekrar kur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

düşük ses seviyesinde cızırtı vermıyor
Bu ihtimal hoparlörü patlatmış olabilecekleri anlamına da geliyor. hoparlörün esnememesi için kenarından ince bant geçebilirsin.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürücüleri yanlış kurmuşlardır. Ses ile ilgili sürücüleri kaldır tekrar kur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ihtimal hoparlörü patlatmış olabilecekleri anlamına da geliyor. hoparlörün esnememesi için kenarından ince bant geçebilirsin.
Driver da sorun yok ben Windows kurdum az bakımları olmadan biraz kullanmak zorunda kaldım malzeme yoktu bakımdan sonra oldu neyse artık 6 7 ay sonra açarım içini tekrardan sürekli sök tak olmasın

Top Bottom