Neler Yeni

Acer Nitro 5 kullananlar gelebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Bora Yilmaz
Acer Nitro 5 almayı düşünüyorum. Beni uzun süre götürür mü, kullananlar bir sıkıntı yaşıyor mu vs. öğrenmek istiyorum.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
N11 indirimlerinde bende gördüm. Kullananlar varsa bende merak ediyorum.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Acer Nitro iyi seridir sizi mutsuz edeceğini düşünmüyorum, model nedir acaba işlemci ekran kartı vesaire? benim model biraz eski ama yine de tavsiye ederim.
İlk nesil ve benim kullandığım Acer Nitro

İkinci nesil Acer Nitro

En son yeni nesil Acer Nitro. Seri genel olarak iyi bir seri, perf. sonuçları videolar da bulabilirsiniz tabii ki sizi en son attığım video ilgilendiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Bora Yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer Nitro iyi seridir sizi mutsuz edeceğini düşünmüyorum, model nedir acaba işlemci ekran kartı vesaire? benim model biraz eski ama yine de tavsiye ederim.
İlk nesil ve benim kullandığım Acer Nitro

İkinci nesil Acer Nitro

En son yeni nesil Acer Nitro. Seri genel olarak iyi bir seri, perf. sonuçları videolar da bulabilirsiniz tabii ki sizi en son attığım video ilgilendiriyor.
R5 5600H RTX 3060 1x16GB RAM modeli. Böyle videolar kısa süreli kullanım testi içeriyor. Benim uzun kullanımda sorun çıkartmayacağından emin olmam gerek. Ya Acer Nitro alıp daha iyi özelliklere ancak daha kötü bir kasaya ya da Legion 5 (i7-10750h + RTX 2060) alıp daha iyi bir kasaya ancak daha kötü özelliklere sahip olacağım. Bilemiyorum. Aslında Legion 5 Ryzen işlemci ve aynı fiyatta olsa hiç düşünmeden Legion 5 alırım ancak aralarında 2.8k fiyat farkı var.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
R5 5600H RTX 3060 1x16GB RAM modeli. Böyle videolar kısa süreli kullanım testi içeriyor. Benim uzun kullanımda sorun çıkartmayacağından emin olmam gerek. Ya Acer Nitro alıp daha iyi özelliklere ancak daha kötü bir kasaya ya da Legion 5 (i7-10750h + RTX 2060) alıp daha iyi bir kasaya ancak daha kötü özelliklere sahip olacağım. Bilemiyorum. Aslında Legion 5 Ryzen işlemci ve aynı fiyatta olsa hiç düşünmeden Legion 5 alırım ancak aralarında 2.8k fiyat farkı var.
Güzel bir model seçmişsiniz bir sorun çıkacağını sanmıyorum alabilirsiniz bence. bir tek ram 2*8 olsa daha iyi olurmuş.

Top Bottom