- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim.Evet dediğin gibi kesinlikle driver Boosterla alakalı. Çok fazla sürücü hatası vardı çünkü. Onu silip kendin manual y0kle driverları.
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim.Evet dediğin gibi kesinlikle driver Boosterla alakalı. Çok fazla sürücü hatası vardı çünkü. Onu silip kendin manual y0kle driverları.
Rica ederim. Yapamadığın bir şey olursa yazabilirsin yine.Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim.
Tamamdır yazarım şuan bakıyorum dahili ekran kartı güncellendi aygıt yöneticisinden güncelle dedim güncel değilmiş zatn. Şimdi driver booster uygulamasını da siliyorum..Rica ederim. Yapamadığın bir şey olursa yazabilirsin yine.
Bu arada son bir ekleme yapayım benim işlemci ryzen 5 4600h intel değil yani. Önceki mesajında genel olarak intel sürücülerinde sıkıntı var demişsin ya. Neyse öd. İyi günler.Rica ederim. Yapamadığın bir şey olursa yazabilirsin yine.
İşlemcinle alakalı değil amd olsa bile bilgisayarınca intel işlemcilerde kullanılır. Ses driverı olsum başka driverlar olsun.Bu arada son bir ekleme yapayım benim işlemci ryzen 5 4600h intel değil yani. Önceki mesajında genel olarak intel sürücülerinde sıkıntı var demişsin ya. Neyse öd. İyi günler.
Şimdi radeon software yi indirdim ve de aygıt yöneticisinden her şeyin sürücüsünü kontrol edeceğim. Son bir sorum olacak aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştire bastığımda zaten güncel diyorsa günceldir değil mi? Daha fazla kurcalamaya gerek yok yani. Böyle arada bir kontrol etmek yeter yani.İşlemcinle alakalı değil amd olsa bile bilgisayarınca intel işlemcilerde kullanılır. Ses driverı olsum başka driverlar olsun.
Günceldir ama yanlış driverı kurmuş olabilir. Sürücü kaldırma seçeneği varsa kaldırıp tekrar yükle bence.Şimdi radeon software yi indirdim ve de aygıt yöneticisinden her şeyin sürücüsünü kontrol edeceğim. Son bir sorum olacak aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştire bastığımda zaten güncel diyorsa günceldir değil mi? Daha fazla kurcalamaya gerek yok yani. Böyle arada bir kontrol etmek yeter yani.
Anladım kaldırıp tekrar yüklerim aygıt yöneticisinden. Zaten radeon software yi de indiriyorum o da yapar güncelleme. Her şey için teşekkürler. Şuanlık sorum kalmadı ileride halledemediğim bir şey olursa yazarım.Günceldir ama yanlış driverı kurmuş olabilir. Sürücü kaldırma seçeneği varsa kaldırıp tekrar yükle bence.
Tamamdır rica ederim.Anladım kaldırıp tekrar yüklerim aygıt yöneticisinden. Zaten radeon software yi de indiriyorum o da yapar güncelleme. Her şey için teşekkürler. Şuanlık sorum kalmadı ileride halledemediğim bir şey olursa yazarım.