ssd yuvaya tak oturuyor mu? Sonra ssd içindeyken sistemi aç kendini yüklesin. Sonra yeniden başlat ve bios ekranında diski arat.SA , Acer nitro 5 pc ye ssd görmediği için driver yükleyecektim fakat windows kuracağim flaşa driverları atacakken hata verdi yeterli alan yok dedi yani w11 tüm alanı dolu sayıyor ne yapmam lazım
Sorun oturup oturmamasıyla alakalı degil knk bir sürücü var onu indirmem lazimssd yuvaya tak oturuyor mu? Sonra ssd içindeyken sistemi aç kendini yüklesin. Sonra yeniden başlat ve bios ekranında diski arat.
ssd kendi driver otomatik yükler.Sorun oturup oturmamasıyla alakalı degil knk bir sürücü var onu indirmem lazim
Win 11 kurarken sürücünün yüklu olması lazim. Ssd kendi driverini pc kurulduktan sonra otomatik indiriyorssd kendi driver otomatik yükler.
11 için böyle şey olduğunu ilk defa duydum. Daha dün montaj yaptım.Win 11 kurarken sürücünün yüklu olması lazim. Ssd kendi driverini pc kurulduktan sonra otomatik indiriyor
12. Nesil intel işlemcilerde hep olan bir şey aslında11 için böyle şey olduğunu ilk defa duydum. Daha dün montaj yaptım.
tuhaf valla. düzeltin mi peki?12. Nesil intel işlemcilerde hep olan bir şey aslında