Neler Yeni

Acer nitro 5 Su teması

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Hocam damlacıklarla bozulacak bir leptop gibi görünmüyor bana kalırsa siz yokken kardeşiniz veya başka birisi bir şey yapmış olabilir diye düşünüyorum birkaçdamla bir sistemi yok edecek kadar kalitesizse biz o markayı birdaha almayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzelcemi cevap veriyorsun boş boş konuşuyorsun birde boş samimiyet kurma
kardeşimin başka bir bilgisayarı var o yapmış olamaz annem ztn anlamaz ellemez şuan among us oynuyor gibi hissediyorum kendimi

Livaković

80+ Silver
çözümü sormuyorum zaten :) sadece su mu bunun sebebi başka nedeni olabilir mi bilmediğimden soruyorum ve sudan kaynaklı bir sorun deil ise ve boşu boşuna garant dışına çıktıysa hepsi çok büyük risk

Tamam mecbur öyle yapacağım inş garanti kapsamından çıkmadan çözülür
Garanti kapsamına çıkmadan asla çözülmez sonra ürünüm niye servsiten gelmedi diye 2 gün sonra konular açmaya başlarsın harbi diyorum

kardeşimin başka bir bilgisayarı var o yapmış olamaz annem ztn anlamaz ellemez şuan among us oynuyor gibi hissediyorum kendimi
aynı durumu şuan bende sizle yaşıyorum impostor kim acaba :D siz dediğim gibi bir bilgisayarcıya baktırın kısa devrede olabilir iki dakkada hallederler ufacık bir olay için 20 gün beklemeye gerek yok saçmalık servise bir bilgi vermeyin bu ürün böyle diye aramayın kısa devredir muhtemelen iki dakkada hallederler ürün garanti dışına çıktı diye sistemlere düşülmez bir problem olduğunda garantili kullanırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Garanti kapsamına çıkmadan asla çözülmez sonra ürünüm niye servsiten gelmedi diye 2 gün sonra konular açmaya başlarsın harbi diyorum
Ama diyorum işte su yapmaz diyorsunuz başka bir sorun var ve benden kaynaklı bir soruna benzemiyor garanti dışına kendi ellerimle neden teslim edeyim

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam damlacıklarla bozulacak bir leptop gibi görünmüyor bana kalırsa siz yokken kardeşiniz veya başka birisi bir şey yapmış olabilir diye düşünüyorum birkaçdamla bir sistemi yok edecek kadar kalitesizse biz o markayı birdaha almayalım

güzelcemi cevap veriyorsun boş boş konuşuyorsun birde boş samimiyet kurma
Anlıyorum kanka anlamak istemiyorsun galiba hoşçakal
Kanka kimseyi dinleme bu konuya daha fazla cevap yazmayacağım gerek yok
Önce servise ver
Arkadaşın dediği gibi sıfır laptop parasıda çıkabilir başka sorunda çıklabilir
Eğer 0 laptop parası söylerseler bilgisayarcı mantıklı ama diğer türlü en azından sorunun kaynağını öğrenirsin servis her zaman en mantıklısıdır laptoplar 2 damla suyla kolay kolay bozulmaz
Ama diyorum işte su yapmaz diyorsunuz başka bir sorun var ve benden kaynaklı bir soruna benzemiyor garanti dışına kendi ellerimle neden teslim edeyim
Bak ne güzel söylemişsin önce bi gönder öğren

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Muhtemelen sadece kondansatörlerden biri yandı garantin zaten gitti laptopun icini acabiliyorsan aç bataryayı söküp prize bağlı calistirmayi dene calisirsa kapat bataryayı tak ve kullanmaya devam et fiziksel bir hasar yoksa bu sekilde calisir

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit

Önce servise ver
Eğer 0 laptop parası söylerseler bilgisayarcı mantıklı ama diğer türlü en azından sorunun kaynağını öğrenirsin servis her zaman en mantıklısıdır laptoplar 2 damla suyla kolay kolay bozulmaz

Tamam vereceğim teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Muhtemelen sadece kondansatörlerden biri yandı garantin zaten gitti laptopun icini acabiliyorsan aç bataryayı söküp prize bağlı calistirmayi dene calisirsa kapat bataryayı tak ve kullanmaya devam et fiziksel bir hasar yoksa bu sekilde calisir
arkadaşta demişti onun başınada gelmiş ilk başta şarkj olup çıkmaya başlamış sonra gitmiş benim ki gibi ama bende öyle olmadı

Livaković

80+ Silver
Hatırlamıyor veyada dediğim gibi siz bilmeden bir kişi yapmış yanlışlıkla kasıtlı olabilir bunu demeye çalışıyorum ama siz o cihazı servise verdiğinizde eğer 6 damla ile bu sorun olmasa dahi ki sanırım 6 damla çünkü şunu okummaışım bu olay olduktan sonra sistem direk çökmüş başka bir ihtimal çok düşük bir ihtimal

Livaković

80+ Silver

Önce servise ver

Seni dinlerse zaten adam direk kredi kartını boşaltacak bu şahısı dinlemeyin parayı sen vermiyorsan burda paralı servisten bahsetme

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Hatırlamıyor veyada dediğim gibi siz bilmeden bir kişi yapmış yanlışlıkla kasıtlı olabilir bunu demeye çalışıyorum ama siz o cihazı servise verdiğinizde eğer 6 damla ile bu sorun olmasa dahi ki sanırım 6 damla çünkü şunu okummaışım bu olay olduktan sonra sistem direk çökmüş başka bir ihtimal çok düşük bir ihtimal
bu olay oluyor 1.5 gün sonra pc gidiyor

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Gelde bunu titana anlat
Garanti süresi daha uzunsa riske atip atmamak arkadaşa kalmış diye düşünüyorum acer servisleri ne durumda bilmiyorum para almak için anakart yanmis vs diyip cok para isteyebilirler yine de ben olsam açıp şansımı denerdim ama sonrasinda garanti bozulma durumu var temiz açıp temiz kapatmak lazım

Top Bottom