Neler Yeni

Acer nitro 5 Su teması

Livaković

80+ Silver
riske gerek yok gözüyle bakıyoruz titan ile
sadece titandan destek almak istediğini söyleseydin kimse konuna bakmazdı ozaman bu saatten sonra konuya zaten yazmam gidin servise verin 2 gün sonra keşke bilgisayarcıya verseydim garanti dışı sisteme girsinler kısa devre olabilir diyorum siz titanı dinliyorsunuz garanti dışından işleme alırlarsa her parçayı teker teker 3 kat daha fazla para vererek değişirler diyorum ister dinleyin ister dinlemeyin ortada senin garanti diye bir şey kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Garanti süresi daha uzunsa riske atip atmamak arkadaşa kalmış diye düşünüyorum acer servisleri ne durumda bilmiyorum para almak için anakart yanmis vs diyip cok para isteyebilirler yine de ben olsam açıp şansımı denerdim ama sonrasinda garanti bozulma durumu var temiz açıp temiz kapatmak lazım
laptobu bu yılın martında aldım daha yeni

Livaković

80+ Silver
Garanti süresi daha uzunsa riske atip atmamak arkadaşa kalmış diye düşünüyorum acer servisleri ne durumda bilmiyorum para almak için anakart yanmis vs diyip cok para isteyebilirler yine de ben olsam açıp şansımı denerdim ama sonrasinda garanti bozulma durumu var temiz açıp temiz kapatmak lazım
kısa devre şüphem hocam kısa devrede zor bir şey değil bir bilgisayarcı kolay halleder ama servise veripte kısa devre olduğunu servis anlarsa garanti biter bunu demeye çalışıyorum bu su şekerli değil kola değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
sadece titandan destek almadığını söyleseydin kimse konuna bakmazdı ozaman bu saatten sonra konuya zaten yazmam gidin servise verin 2 gün sonra keşke bilgisayarcıya verseydim garanti dışı sisteme girsinler kısa devre olabilir diyorum siz titanı dinliyorsunuz garanti dışından işleme alırlarsa her parçayı teker teker 3 kat daha fazla para vererek değişirler diyorum ister dinleyin ister dinlemeyin ortada senin garanti diye bir şey kalmadı
bu kadar net konuşmanız biraz şüpheye düşürüyor beni hem su ile olmaz diyorsunuz hemde kesin konuşuyorsunuz ?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
bu olay oluyor 1.5 gün sonra pc gidiyor
1.5 gun icinde o pcyi kullandiysan o su zaten klavye icinde kurumustur en fazla klavyende bi iki tus calismaz o da belki bana kısa devre gibi geliyor babamin laptopu eski arada bir kisa devreye dusuyor bataryayi söküp calistirip tekrar takıyorum uzun sure devam ediyor laptoplar kisa devreyle bozulmaz batarya sökük degilse laptoplarda batarya sigorta görevi görür kisa devre olunca söküp takmadan calismaz çoğunlukla

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
kısa devre şüphem hocam kısa devrede zor bir şey değil bir bilgisayarcı kolay halleder ama servise veripte kısa devre olduğunu servis anlarsa garanti biter bunu demeye çalışıyorum bu su şekerli değil kola değil
Kısa devre anında ne oluyor anlatır mısınız dediğim gibi şarjdan olma çıkma kararsızlık mı oluyor

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Devreye ulaşırsa sıkıntı olabiliyor garanti zaten gitmis coktan laptopa su girmiş kısa devre de dediginiz gibi garanti gg ac yap en mantıklısı ben de oyle dusunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
1.5 gun icinde o pcyi kullandiysan o su zaten klavye icinde kurumustur en fazla klavyende bi iki tus calismaz o da belki bana kısa devre gibi geliyor babamin laptopu eski arada bir kisa devreye dusuyor bataryayi söküp calistirip tekrar takıyorum uzun sure devam ediyor laptoplar kisa devreyle bozulmaz batarya sökük degilse laptoplarda batarya sigorta görevi görür kisa devre olunca söküp takmadan calismaz çoğunlukla
Ama arkadaşlar şöyle ben bilgisayarı sorunsuz kapadım sonra laptop prizde değil uyumaya gittim geldim şarja taktım baktım olmuyor çalışmıyor

Livaković

80+ Silver
bu kadar net konuşmanız biraz şüpheye düşürüyor beni hem su ile olmaz diyorsunuz hemde kesin konuşuyorsunuz ?
Her olasılığı değerlendiriyorum çünkü titan gibi direk servis deyip geçip atmıyoum ve şuan en son dediklerinizden yola çıkarak su damlalarının kısa devre yaptığının kanısına vardım dediğim gibi bir bilgisayarcıya götürün baktırın olmadı servise verin kısa devre olduğunu serviste anlarlarsa ufacık bir hata 2 yıllık garantiyi çöp eder bunu diyorum

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Kısa devre anında ne oluyor anlatır mısınız dediğim gibi şarjdan olma çıkma kararsızlık mı oluyor
Kısa devre cozulene kadar pc tepki vermez sizin sorununuz pc sarjda kesiklik yasamasiysa sarj soketiniz veya adaptörunuz arizali olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama arkadaşlar şöyle ben bilgisayarı sorunsuz kapadım sonra laptop prizde değil uyumaya gittim geldim şarja taktım baktım olmuyor çalışmıyor
Su devreye ulasmis kısa devre yapmış işte

Her olasılığı değerlendiriyorum çünkü titan gibi direk servis deyip geçip atmıyoum ve şuan en son dediklerinizden yola çıkarak su damlalarının kısa devre yaptığının kanısına vardım dediğim gibi bir bilgisayarcıya götürün baktırın olmadı servise verin kısa devre olduğunu serviste anlarlarsa ufacık bir hata 2 yıllık garantiyi çöp eder bunu diyorum
Bazı markalar upgrade vs için laptopun açılmasından garantiyi bozmuyordu sanırım acerde de böyle bir şey varsa icini de acamiyorsa arkadas dediginiz en mantıklısı bilindik bi tamirciye gotursun bitsin is

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Kısa devre cozulene kadar pc tepki vermez sizin sorununuz pc sarjda kesiklik yasamasiysa sarj soketiniz veya adaptörunuz arizali olabilir

Bazı markalar upgrade vs için laptopun açılmasından garantiyi bozmuyordu sanırım acerde de böyle bir şey varsa icini de acamiyorsa arkadas dediginiz en mantıklısı bilindik bi tamirciye gotursun bitsin is
tamam mesajlarınız biraz geç düşüyor ondan öyle oldu :D

Livaković

80+ Silver
tamam mesajlarınız biraz geç düşüyor ondan öyle oldu :D
Titanın dediklerinden yola çıkarsan kredi kartını boşaltman gerekir servisler öyle fırsatçı dolandırıcı insanlardır garanti resmi kurum düzgün insanlar sanmayın bunu demeye çalışıyorum dediğimiz gibi kısa devre şüphesi çok yüksek bilgisayarcı derse bunda başka sorun var servise ozaman verirsin ücretli yaparsın işlemini ozaman yapacak bir şey yok fiyata bakarsın 0 parası isterlerse ürünü istersin yenisini alman gerekir

bilgisayarcı>Servis bu şekilde gidersen daha iyi olur

Hocam titan denen adam var direk servis ücretli servis servisler sadece sözde resmi kurum adamlar en ufak hataya abi bu 2000 diyorlar halbuki onu bilgisayarcı 500 yapabiliyor böyle durumlarla çok karşı karşı kaldım

brsokcu

80+ Bronze
Hocam bu tarz konularda deneyimli birisi olarak soyluyorum net klavye bozulmus bilgisayar acma tusu klavyede. Sen su sicradigini yada dokuldugunu soyleme gonder garantiye adamlar klavyeyi degistirir gonderir sana. Cogu bilgisayarci sokerken ya bir yerini catlatiyor ya bir kac vida plastiğini kiriyor. Gonder pasa pasa garantiye cok bisey cikmaz o numpada bir bardak su dokmedigin surece anakarta gitmez. Servise gonderin hem sorunun nereden kaynaklandigini ogrenirsiniz net bir sekilde. Hemde ucret yuksek gelirse kabul etmezsiniz ama yuksek ihtimalle ucretsiz yaparlar.

Top Bottom