Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer nitro 5 vs Hp victus

Zeki10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zeki Burak Dinçer
bu mu yoksa
bu mu daha iyi olur

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
9 ms yazısı hatadır diye düşünüyorum. Ben acer derdim.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
bir acer kullanıcısı olarak net acer diyorum hocam

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
9 ms ne oluyor bilmiyorum da
victusda soğutmaya faxla önem verilmemis gibime geliyor tasarımdan dolayı
tepki süresi genelde 5 ms dir. Bendeki acer modelde 3 ms mesela. düşük olması artı özellik gibi düşünebilirsin. Bende amazondan 22.000 tl ye almıştım 26 kasımda. Sorunsuz ulaştı. Bayağı serin çalışıyor. Bendeki modelde nitro 5. 15.6 inch gayet de memnunum. 2021 modeldi aldığım. şimdi fiyatı biraz zamlanmış ama linkini atayım bakmak istersen. Tek eksi yanı rami 8 gb ama ram alınıp takılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ek bilgi olarak paylaşmakta fayda var 3050 ile 3050 ti arasında çok performans farkı olmasa bile 3060 çok fark ediyor. alıcaksanız ekran kartını en az 3060 alıp ileride ssd, ram eklemsini yapabilirsiniz. Değişmeyen parçaları yüksek alınca değişenler ileride de hallolur bana göre.
Nitro 5 içinde kablo da yolluyor sata ssd takmak istersen. M2 yuvası da var içi de doldurulabilir ihtiyaca göre bence acer hocam.

Zeki10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zeki Burak Dinçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tepki süresi genelde 5 ms dir. Bendeki acer modelde 3 ms mesela. düşük olması artı özellik gibi düşünebilirsin. Bende amazondan 22.000 TL ye almıştım 26 kasımda. Sorunsuz ulaştı. Bayağı serin çalışıyor. Bendeki modelde nitro 5. 15.6 inch gayet de memnunum. 2021 modeldi aldığım. şimdi fiyatı biraz zamlanmış ama linkini atayım bakmak istersen. Tek eksi yanı rami 8 gb ama ram alınıp takılabilir.

Birde ek bilgi olarak paylaşmakta fayda var 3050 ile 3050 ti arasında çok performans farkı olmasa bile 3060 çok fark ediyor. alıcaksanız ekran kartını en az 3060 alıp ileride ssd, ram eklemsini yapabilirsiniz. Değişmeyen parçaları yüksek alınca değişenler ileride de hallolur bana göre.
Nitro 5 içinde kablo da yolluyor sata ssd takmak istersen. M2 yuvası da var içi de doldurulabilir ihtiyaca göre bence acer hocam.
ben ybs öğrencisiyim hocam. Hem yazılım hem de oyun için bakıyorum. Acerin ekran kalitesine biraz kötü diyenler var. Bu konuda da dusenceniz nedir?

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
ben ybs öğrencisiyim hocam. Hem yazılım hem de oyun için bakıyorum. Acerin ekran kalitesine biraz kötü diyenler var. Bu konuda da dusenceniz nedir?
yazılım için sana engel oluşturmaz. ileride ekran alırsan ona hdmi ile bağlayıp da kullanabilirsin. Kod yazan akrabam o şekilde çalışıyor. Laptop ekranı şimdilik işini görür hocam. ileride ekran alırsan daha rahat çalışabilirsin yazılım olarak. (Bu kişisel düşüncem almadan da işini görebilir tabikide.) Ekran kalitesi Bütün renkleri kapsamıyor ama grafik tasarım işi ile uğraşmayacaksan edit veya oyun için bir engel oluşturmaz. Sekiro, DMC 5 , DS 3 , Witcher 3 vs. oyunlarda denedim acer bana bir sorun çıkarmadı görüntü olarak şimdilik.

PNSHER

80+ Bronze
tepki süresi genelde 5 ms dir. Bendeki acer modelde 3 ms mesela. düşük olması artı özellik gibi düşünebilirsin. Bende amazondan 22.000 TL ye almıştım 26 kasımda. Sorunsuz ulaştı. Bayağı serin çalışıyor. Bendeki modelde nitro 5. 15.6 inch gayet de memnunum. 2021 modeldi aldığım. şimdi fiyatı biraz zamlanmış ama linkini atayım bakmak istersen. Tek eksi yanı rami 8 gb ama ram alınıp takılabilir.

Konudan alakasız ama warzone 2.0 test ettiniz mi ? Oyunda 70fps den fazla alamıyorum. Denemediğim ayar kalmadı üstüne bir de format attım yine aynı. bende 11400h ve 3060 olan model var.

bu mu yoksa
bu mu daha iyi olur
Acer soğutma konusunda daha iyi. HP victusta ekranın sallanma şikayeti var.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Konudan alakasız ama warzone 2.0 test ettiniz mi ? Oyunda 70fps den fazla alamıyorum. Denemediğim ayar kalmadı üstüne bir de format attım yine aynı. bende 11400h ve 3060 olan model var.

Acer soğutma konusunda daha iyi. HP victusta ekranın sallanma şikayeti var.
warzone elimde yok o yüzden test etmedim. Oyun testleri olarak şu kanal videosunu önerebilirim.
buradan inceleyebilirsiniz kendim test edebilirsem size de yazmak isterdim ama.

Zeki10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zeki Burak Dinçer
warzone elimde yok o yüzden test etmedim. Oyun testleri olarak şu kanal videosunu önerebilirim.
buradan inceleyebilirsiniz kendim test edebilirsem size de yazmak isterdim ama.
Hocam acer nitro 5in i5 11400h 3050ti 16gb ram olan versiyonunu aldım 18kya

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Hocam acer nitro 5in i5 11400h 3050ti 16gb ram olan versiyonunu aldım 18kya
Hayırlı olsun hocam. 16 ram tek kanal mı 8+8 mi ona bakarsınız elinize gelince laptop. CPU-Z den. Sorunsuz kullanırsınız inşallah.

dalpirin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Dal
bu mu yoksa
bu mu daha iyi olur
acer derdim ama işlemciyi görünce bilemedim intel versiyonları çok iyi özellikle intel core i5-12500H işlemcili modelleri varsa intel işlemci olanlarına bakın yoksa nitrolar gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate
Top Bottom