Neler Yeni

Acer Nitro LoL girdiğimde ekran pikselleşiyor

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP
Dostlar laptopu ilk aldığım günden beri bu sorun var alt tab atıyordum her oyun başı sonra maç boyu bir sorun olmuyordu.
Sadece lolde bu sorun var ve ara ara bilgisayarda 2 saniye kadar süren bir kasma oluyor (laptoplarda şarjdan çıkınca meydana gelen türden)

burada konuyu cevaplandıran bir kullanıcı sorunun dahili ekran kartından kaynaklandığını söylemiş güncelleyerek bu sorunu çözmüş

benim cihazın işlemcisi amd fakat aygıtlardan güncellemeye kalktığımda en güncelin yüklü olduğunu gösteriyor
Benzer sorun yaşayan, sorunu çözebilen ya da sorun hakkında fikir sahibi olan var mı?

vaqQ4-PkesRpDjok-QqTtGLHaIE7bWE3dYOGiwfmt2k.jpg

Ekler

• Ekran A22lıntısı.PNG
    Ekran A22lıntısı.PNG
    268.9 KB · Hit: 14

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Reddit de arkadaş sorunu amd dahili gpu yu güncelleyerek değil, devre dışı bırakarak çözdüğünü söylemiş, sende onu dene.

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reddit de arkadaş sorunu amd dahili gpu yu güncelleyerek değil, devre dışı bırakarak çözdüğünü söylemiş, sende onu dene.
hocam bahsettiğim yanıt bu değil

I had to update my integrated GPU software (Radeon) to fix it permanently. My dGPU was Nvidia and I also updated that as well.

Basically, the main culprit for me was my iGPU so I had to update that software. Hope this helps :)
bundan bahsediyorum

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
hocam bahsettiğim yanıt bu değil

I had to update my integrated GPU software (Radeon) to fix it permanently. My dGPU was Nvidia and I also updated that as well.

Basically, the main culprit for me was my iGPU so I had to update that software. Hope this helps :)
bundan bahsediyorum

Anladım, atığınız fotoğraftaki windowsun kurduğu driver eski gibi duruyor, üstteki linkten direkt en güncel amd apu driveri kurmayı deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom