Acer nitro N-50 110 İç Donanımsal değişiklik

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar herkese .

Yukarıda belirtmiş olduğum masaüstü bilgisayara sahibim ancak satın aldigimda bilgisayarın paylaşımlı ekran kartına sahip olduğunu anladım ve performans bakımından zayıf düşüyor geri iade yerine donanımsal değişiklik yapmak istiyorum .
Ancak kasa normal rtx kasalara göre küçük acerin sitesine girip bakabilirsiniz daha iyi anlayıp bana yorum yazabilirsiniz. ryzen 3500 GTX 1650 ve Acer nitro 50-110 anakarti mevcut üstüne ram olarakta Samsung 8gb 3×(24)gb bulunuyor yardımcı olabilirmisiniz kasa ufak olduğundan düzgün bir sekil kuramadım .

Okuyup yorumlarsanız çok teşekkür ederim.

Ekler

• 16025396365507223161108202696873.jpg
    16025396365507223161108202696873.jpg
    3.7 MB · Hit: 23
Merhabalar herkese .

Yukarıda belirtmiş olduğum masaüstü bilgisayara sahibim ancak satın aldigimda bilgisayarın paylaşımlı ekran kartına sahip olduğunu anladım ve performans bakımından zayıf düşüyor geri iade yerine donanımsal değişiklik yapmak istiyorum .
Ancak kasa normal rtx kasalara göre küçük acerin sitesine girip bakabilirsiniz daha iyi anlayıp bana yorum yazabilirsiniz. ryzen 3500 GTX 1650 ve Acer nitro 50-110 anakarti mevcut üstüne ram olarakta Samsung 8gb 3×(24)gb bulunuyor yardımcı olabilirmisiniz kasa ufak olduğundan düzgün bir sekil kuramadım .

Hocam sorununu tam olarak anlamadım ?
Yükseltme mi yapacaksın ?

Merhabalar herkese .

Acaba nasıl bir şey istiyorsunuz.
Ekran kartı paylaşımı kapatmak istiyorum diyorsanız gerek yok, performansı etkilemez.

Ekran kartını ve anakarti satmayı düşünüyorum bütçe olarak düşünmedim herhangi bir fiyat sadece düşüncelerinizi merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba nasıl bir şey istiyorsunuz.
Ekran kartı paylaşımı kapatmak istiyorum diyorsanız gerek yok, performansı etkilemez.
Ram yüksek Olduğundan evet etkilemiyor ancak şimdilik

Ve bu kasayı ne tanıtım nede inceleyen YouTube türk kanalı bulamadım neden acaba ? Turk forumlarında bile yok

@Abdullah Hacıgül küçücuk kasayla kala kaldım abi yardım 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,032
Üyeler
190,498
Son üye
Virgo59
Geri