Dostum diyolar ki ekran karti w ı daha düşük bütçen 32 k ysa atayim link al gec b3nde var hem windows 11 kurulu geliyihacı kafam karışık ak ne anlatıyon
Dostum diyolar ki ekran karti w ı daha düşük bütçen 32 k ysa atayim link al gec b3nde var hem windows 11 kurulu geliyihacı kafam karışık ak ne anlatıyon
Nitro5 onerdiniz mi cocuga dayi tanimiyom benKardeşim ne halt yiyor isen ye her gün aynı konuyu açıyorsun ne istiyorsun sen? Al ikisinden birinide elinde patlasın.
Kaç kere önerdik hayla 2 sinden birini seçin diye konu açıyor.Nitro5 onerdiniz mi cocuga dayi tanimiyom ben
İ 7 12700 h alan vardi 32 k ya gecen kiskanmasim.degildostum ryzen iyi zaten ama i7 12650h bu fiyatda baya iyi ekstra yani
Xksjxhskx allah islah etsin o zaman. Bende nitro 5 var sorusu olursa cevaplarim 2 haftalik cihazTulpar T7 var git onu al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç kere önerdik hayla 2 sinden birini seçin diye konu açıyor.
Dayi 16 dan kötü ama bu butceye bu oluyo alabiliyosan 16 al ben sırf 4050 almamak icin 4060 lı bunu aldım ssd de 1tb . Keske param olsa da 16 alsam sıvı metal soğutma var bildiğim tek fark bu muhtemelen baska farkı varnitro 5 e kötü dediler mk
saolDayi 16 dan kötü ama bu butceye bu oluyo alabiliyosan 16 al ben sırf 4050 almamak icin 4060 lı bunu aldım ssd de 1tb . Keske param olsa da 16 alsam sıvı metal soğutma var bildiğim tek fark bu muhtemelen baska farkı var