JANEH
80+ Bronze
Hocam nasıl memnunmusunuz loq danVatan computer Şubat sonu bunu 22 küsüre verdi zaten . İade ettim . Watt değeri düşük . Ekrana sıcak hava üflüyor . Aspire İle aynı dizayn. Şimdi Lenovo loq rtx 4050 1 TB 16 ramli laptopu 25 bine pazaramadan 9 taksitle aldım. Şimdi stokta kalmadı.
Memnunum hocam. Sıkıntı yok. Çok seri cihaz. İ5 12500h performansında işlemcisi var. Ekran kartı 95+15 watt. Yeterli. Max 80 dereceyi görüyor bu sıcaklarda. Serin yerde veya laptop yükseltici alırsanız 75de takılır.Hocam nasıl memnunmusunuz loq dan
Siz altına tunexx stand mı koyuyorsunuzMemnunum hocam. Sıkıntı yok. Çok seri cihaz. İ5 12500h performansında işlemcisi var. Ekran kartı 95+15 watt. Yeterli. Max 80 dereceyi görüyor bu sıcaklarda. Serin yerde veya laptop yükseltici alırsanız 75de takılır.
Stand vardı arkadaşımın. Onu denedim. 5 derece soğudu . Zemine yakın olunca sıcak oluyor.Siz altına tunexx stand mı koyuyorsunuz
Dengeli moddamı kullanıyorsunuz laptopuStand vardı arkadaşımın. Onu denedim. 5 derece soğudu . Zemine yakın olunca sıcak oluyor.
Hocam valla zaman bulamadım şu kendi programını kurmak için . Dengeliden kastınız güç seçeneği dengeli seçili .Dengeli moddamı kullanıyorsunuz laptopu