Neler Yeni

Öneri Acer nitro5 i5 12500h rtx4050

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12500H ile denk rakip diyebiliriz 7535HS ye. Ama ekran kartı desteği vs. Acer da daha iyi sanırım. Lenovo 90W civarıydı sanki. Yine 90W da fazlasıyla yeter 4050 yede.
Lenovo da iyiymis ama 2 ay sonra 6 taksit olayı Trendyolu mantıklı kılıyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Ahmet
@$ilent hocamın dediği gibi 90watt 4050 için yetiyor ha 105W ha 90W grafik performansında gözle görülür fark olmuyor 4050 için. Sanırım ama acerin bu bilgisayarında soğutma bir tık daha iyiymiş. Aklımda öyle kalmış daha doğrusu sanki yine böyle buna benzer bir konu açılmıştı.

Evanescence

80+ Bronze
attığın acer da panel çok mat soluk 250 nit %45 ntsc . bir laptopda en önemli şeylerden biride paneldir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
attığın acer da panel çok mat soluk 250 nit %45 ntsc . bir laptopda en önemli şeylerden biride paneldir.

Kime göre ? Özellikle giriş seviyede kime göre ? Sadece oyun, film - dizi takılan biri için bu giriş seviyesi IPS paneller yeterli. Çok iyi bir panel arıyan profesyonel iş için bakıyordur ondada güç ve iyi panel için kesenin ağzını çok açması gerekiyor. Panel duruma göre öncelik olur her daim değil.

Evanescence

80+ Bronze
Kime göre ? Özellikle giriş seviyede kime göre ? Sadece oyun, film - dizi takılan biri için bu giriş seviyesi IPS paneller yeterli. Çok iyi bir panel arıyan profesyonel iş için bakıyordur ondada güç ve iyi panel için kesenin ağzını çok açması gerekiyor. Panel duruma göre öncelik olur her daim değil.
sakin ol şampiyon. seninkisi züğürt tesellisi. imzandaki laptop mesela 250 nit %45 ntsc berbat ötesi renksiz panele sahip olduğu için , sende kendini böyle teselli ediyorsun anlıyorum bro. sen 250 nit parlaklık ve renksiz panelinle mutlu olmaya bak kanki sakin biraz..

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
sakin ol şampiyon. seninkisi züğürt tesellisi. imzandaki laptop mesela 250 nit %45 ntsc berbat ötesi renksiz panele sahip olduğu için , sende kendini böyle teselli ediyorsun anlıyorum bro. sen 250 nit parlaklık ve renksiz panelinle mutlu olmaya bak kanki sakin biraz..

1. si fanboyluk yapan biri olsaydım her önüme gelene victus önerir giderdim, ekstra olarak AOC IPS monitörüm var %98 adobe RGB değeri vs. ile gayet iyi olan. Eski bir grafik tasarımcı ve video editörcüyüm o yüzden gerekene göre panel önemli diyorum. Panel derdim olunca monitörüme geçerim.

Laptobun paneli bana fazlasıyla yetiyor çünkü amacım artık sadece oyun oynamak internette takılmak. Böyle durumda IPS panelin ölüsü bile yeter ben zamanında TN ekranda gördüm, Millet TN le bile hala deli gibi oyun oynuyor.

Aynı zamanda giriş seviyede efsane bir panel bulursan at bekliyorum, seçenek olarak Acer nitro 5, HP victus, Lenovo LOQ ve casper monster dışında bir şey çıkmayacak ama at bakalım senin iyi bulduğun ekranıda.

Her şey paraya göre, burda adam giriş seviye laptop bakıyor bütçesi belli, gidip ona iyi panel ayağına ROG serisi üstün özellikli 40-45K lık bir 4050 önericek isen önerde gülelim biraz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ben size gerekli cevabı geçenlerde verdim akıllanmadınız sanırım hayla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paneli gayet yeterli arkadaş güzel panelli laptop istiyor demekki bu acerdeki panele kötü demiş isterse gidip 27 bin liraya monitör yada televizyon alabilir hiç düşünemiyorsunuz değilmi la arkadaş 27 bin liraya monitör alırımda bilgisayara bağlamadığım sürece ne işe yarayacak hiçmi demiyorsunuz merak ediyorum laptopdan ne istiyorsunuz hayla anlamadım kamera mikrofon klavye ve ekran zaten birleşik içinde donanımıda var beklentiniz ne acaba 27 bin liralık gaming laptopdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. si fanboyluk yapan biri olsaydım her önüme gelene victus önerir giderdim, ekstra olarak AOC IPS monitörüm var %98 adobe RGB değeri vs. ile gayet iyi olan. Eski bir grafik tasarımcı ve video editörcüyüm o yüzden gerekene göre panel önemli diyorum. Panel derdim olunca monitörüme geçerim.

Laptobun paneli bana fazlasıyla yetiyor çünkü amacım artık sadece oyun oynamak internette takılmak. Böyle durumda IPS panelin ölüsü bile yeter ben zamanında TN ekranda gördüm, Millet TN le bile hala deli gibi oyun oynuyor.

Aynı zamanda giriş seviyede efsane bir panel bulursan at bekliyorum, seçenek olarak Acer nitro 5, HP victus, Lenovo LOQ ve casper monster dışında bir şey çıkmayacak ama at bakalım senin iyi bulduğun ekranıda.

Her şey paraya göre, burda adam giriş seviye laptop bakıyor bütçesi belli, gidip ona iyi panel ayağına ROG serisi üstün özellikli 40-45K lık bir 4050 önericek isen önerde gülelim biraz.
Elleme 27 bin liraya düzgün bir donanımı bile olmayan güzel bir panelli laptop alsın sonra 1080P bile izletmesin bilgisayar.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
panele takılmıyorum masaüstü sistemımde 25ka lık monitör kullanıyorum zaten :D
benım ıcın ıslemcı güçü yeterlı

NZXT

80+ Bronze
sizin iyi panel dediğiniz cihazlar 50k dan başlıyor hatırlatmak isterim yalnız. Adam şimdi sırf panel için 50k bütçeye 3050 gpulu laptop mu alsın yani ?. 50k bütçelerde 4060-4070 varken. 4070 nerde 3050 nerde. Bir süre sonra zaten gözlerin alışıyor panele, bir anlamı kalmıyor panelin. TN kullanan adam 1 ay kullanınca alışır o panele, bu kadar abartmayın şu panel işini. Laptop ekranı bu monitörle felan karıştırma derim. Kendini zor soğutuyor laptoplar, birde panellerinin mi 500 nit olmasını bekliyorsun :D ?. Geçenlerde TN kullananlara fakir muamelesi yaptınız gerekli cevabı aldınız benden, 500 Hz TN panel monitöre sahip olanlar fakirmi oluyor şimdi. :D. Adamlar 500 nit koyduğunda panele bataryası uzun süre dayanamaz, herhalde parlaklık arttıkça gereken W değerinin arttığını bilmiyorsunuz. Hem 500 nit göz sağlığı açısından olumsuz. Göz kanaması yapar, hiç bunları düşünen yok. Anca paneli öv zaten ordan burdan bilgileri yazma buraya.

Son düzenleme:
Top Bottom