Neler Yeni

ACER Predator Intel Core i7-13900HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam aynı laptopdan bende de var beraber almıştık o zaman. Donanımsal sorun ne çıktı? Servis nededi, çözüm sağladılar mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bazen oyunlarda takılma yapıyor ve oyundan atıyor benim laptopda. Sniper ghost warior 2 var sadece acaba oyundan mi kaynaklı yoksa laptopdan mi emin olamadim. Oyunun en heyecanlı yerinde ses takılıyor donuyor oyun ve masaüstüne atıyor oyun kapanıyor. Laptop Acer 5 nitro 3070ti olan seri ryzen 7 işlemci 1tb SSD 32gb ram var
Aynı laptopa sahibiz internette derinlemesine incelemiştim bu sorunu yaşayınca herkeste aynı sorun vardı :D Anakart arızası verdi laptop bir anda pat diye kapandı ve bir daha tepki vermedi. Sadece bende olsa teknoloji şans derdim fakat çoğu kişide aynı seride anakart arızası vardı yerli yabancı en az 7-8 konu bulmuştum. Servis çözüm sağlayamadı ve iadesini istedim.

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Aynı laptopa sahibiz internette derinlemesine incelemiştim bu sorunu yaşayınca herkeste aynı sorun vardı :D Anakart arızası verdi laptop bir anda pat diye kapandı ve bir daha tepki vermedi. Sadece bende olsa teknoloji şans derdim fakat çoğu kişide aynı seride anakart arızası vardı yerli yabancı en az 7-8 konu bulmuştum. Servis çözüm sağlayamadı ve iadesini istedim.

Durduk yere oyundan atıyor muydu sizde hocam?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom