angaralı0698
80+
Dahası
hakket ha. yeni gördüm. ekranı iyi diye post açtımdaSim girişi vs. var, olayı ne ki bunun?
Hocam ben de bu laptopu almak istiyorum. Aldıysan bi degerlendirme yapma sansın var mı? veya onerebilecegin baska bir şeyhakket ha. yeni gördüm. ekranı iyi diye post açtımda
Ürün iş için vs güzel de hoparlör çok kötü cihazda. Onu bilerek alınHocam ben de bu laptopu almak istiyorum. Aldıysan bi degerlendirme yapma sansın var mı? veya onerebilecegin baska bir şey
aldım. dts yüklemezsen sesi cidden kısık. yükledikten sonra düzeliyor.Hocam ben de bu laptopu almak istiyorum. Aldıysan bi degerlendirme yapma sansın var mı? veya onerebilecegin baska bir şey
kötü değil. parasının karşılığı. ve inan 100klık msı titanda alsam macbook hopörlörü gibi ses veremez. macbook air m1de kullandım. sesi beni benden aldı.Ürün iş için vs güzel de hoparlör çok kötü cihazda. Onu bilerek alın
bu lsptobu al. yanında 3200mhz 8gb ram daha al. valoda 150fps veriyo. daha ne olsun.Hocam ben de bu laptopu almak istiyorum. Aldıysan bi degerlendirme yapma sansın var mı? veya onerebilecegin baska bir şey
alma sebebim ekran kalitesi. ekran renk paleti harika. victus fln almadım ekranı kötü diye.Hocam ben de bu laptopu almak istiyorum. Aldıysan bi degerlendirme yapma sansın var mı? veya onerebilecegin baska bir şey
MacBook farklı bir seviye zaten ama bu cihaza eli ayağı düzgün hoparlör koysalardı bu fiyata yok satardıaldım. dts yüklemezsen sesi cidden kısık. yükledikten sonra düzeliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü değil. parasının karşılığı. ve inan 100klık msı titanda alsam macbook hopörlörü gibi ses veremez. macbook air m1de kullandım. sesi beni benden aldı.
bu lsptobu al. yanında 3200mhz 8gb ram daha al. valoda 150fps veriyo. daha ne olsun.
alma sebebim ekran kalitesi. ekran renk paleti harika. victus fln almadım ekranı kötü diye.
kulaklık kullanyom genelde sorun etmem. gerçi kullandığım kulaklık macbook air m2 fiyatıMacBook farklı bir seviye zaten ama bu cihaza eli ayağı düzgün hoparlör koysalardı bu fiyata yok satardı
bilmemde sanmam. 3dklık iş için servise gitmenin anlamı yok.@angaralı0698 Hocam tesekkür ederim bugün yarın sipariş vereceğim. Onun dısında rami kendim taksam herhangi bir problem olur mu garanti kapsamı dısına cıkar mı cihaz?