Hangisi daha iyi?
MSI
VICTUS
MSI
VICTUS
Game garaj alan tanıdığım var memnun olmadığını söylediGame Garaj öneririm. Tek tek aynı konuyu açmak yerine önceki konunuzu öne çıkarabilirsiniz.
Hangi modelden memnun kalmamış? Önceki konunuzda attığım model MSI kasa.Game garaj alan tanıdığım var memnun olmadığını söyledi
Tam modelini bilmiyorum ancak yazılımının kötü olduğumu söylediHangi modelden memnun kalmamış? Önceki konunuzda attığım model MSI kasa.
Şu konu size yardımcı olacak.Tam modelini bilmiyorum ancak yazılımının kötü olduğumu söyledi
15-16 inç bir ekran da Qhd ekran kadar gereksiz bir seçim yoktur. Kaliteli bir Fullhd yada Fullhd+ ekran yeterlidir. O mobil 4070 de Qhd ekranın kartı değildir. Qhd için minimum 4080 mobile olması lazım. Yeni çıkacak olan Triple A oyunları 50 60 fps de oynatsın diye de bir makineye 60k 70k para verilez. Önerilmesinide yanlış buluyorum. Bu cihaz F/P cihazı kesinlikle değil.Şu konu size yardımcı olacak.
GameGaraj Slayer 4 Laptop Alınır mı ?
Forumda bir arkadaşın önermesi üzerine gördüm ve diğer markalara göre çok çok daha uygun fiyatlı bir laptop. Sizce alınır mı güvenilir midir bilen varsa bekliyorum. https://www.gamegaraj.com/urun/slayer-4-7xl-4070-qhd-240hz/forum.donanimarsivi.com
Fark var. 2K ekran olsun isterdim laptopumun aslında.15-16 inç bir ekran da Qhd ekran kadar gereksiz bir seçim yoktur. Kaliteli bir Fullhd yada Fullhd+ ekran yeterlidir. O mobil 4070 de Qhd ekranın kartı değildir. Qhd için minimum 4080 mobile olması lazım. Yeni çıkacak olan Triple A oyunları 50 60 fps de oynatsın diye de bir makineye 60k 70k para verilez. Önerilmesinide yanlış buluyorum. Bu cihaz F/P cihazı kesinlikle değil.
4080 olsa o zaman istemek mantıklı olabilirdi belki de 4070 gibi bir kartta zor dostum. Zaten 4070 mobil masaüstü versiyonun dan %35 40 civarı düşük güçte bir de 8 gb ram birde üstüne 2k ekran performans iyice düşüp gidiyor. O kadar para veripte performans alamadıktan sonrada verilen paralara yazık. O kadar performans kaybını göze alıyorsan sen isteyebilirsin 2k.Fark var. 2K ekran olsun isterdim laptopumun aslında.