Akanzaii06
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladıysam arap olayım dediğin anlaşılmıyor kardeşGlorious Model O al diğer yazdığın mouslar bu mousa göre çöp
anladıysam arap olayım dediğin anlaşılmıyor kardeşGlorious Model O al diğer yazdığın mouslar bu mousa göre çöp
anladıysam arap olayım dediğin anlaşılmıyor kardeş
Glorious Model O Kablolu RGB Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Glorious Model O Kablolu RGB Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam 2 hafta önce 350tlye deathadder v2 indirimi paylaşmıştım keşke alsaydınız ben de oradan aldım, kullanıyorum çok güzel mouse.Öncelikle teşekkürler bu mouse yeni öğrendim . SteelSeries Aerox 3 çok benziyor yalnız . Aerox da elledim delikli garip elim benim terliyor içine damlayıp şase yaptırır ama yok Anlaşılan şuan corsair/razer/asus da indirim kovalıycam
Hocam mouse um c.tesi gecesi hakkı rahmetine kavuştu. Perşembe günü de Asus rog strix gladius 229 TL den paylasmislar. Hiç hesapta mouse yoktu yani.. acelem yok 1 hafta felan kovaliycam bakalımHocam 2 hafta önce 350tlye deathadder v2 indirimi paylaşmıştım keşke alsaydınız ben de oradan aldım, kullanıyorum çok güzel mouse.
Elim küçük ama viper mini baya küçük normal düşünüyorum hocamElin küçükse razer viper mini
Deathrader v2 bakabilirsin o zaman ama fiyatına bayağıdır bakmadım şu an ne kadar bilmiyorumHocam mouse um c.tesi gecesi hakkı rahmetine kavuştu. Perşembe günü de Asus rog strix gladius 229 TL den paylasmislar. Hiç hesapta mouse yoktu yani.. acelem yok 1 hafta felan kovaliycam bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elim küçük ama viper mini baya küçük normal düşünüyorum hocam
Hocam razer da karar kılamadiğim husus kablolu mu kablosuz mu. Kablosuz olursada şarjlı mi pilli mi. Bunuda düşünüyorumDeathrader v2 bakabilirsin o zaman ama fiyatına bayağıdır bakmadım şu an ne kadar bilmiyorum
Eğer iş ofis kullanırsan kablosuz al. Ama oyun falan içinse direkt kablolu alHocam razer da karar kılamadiğim husus kablolu mu kablosuz mu. Kablosuz olursada şarjlı mi pilli mi. Bunuda düşünüyorum
Gamepower ursa çok uzun zamandır kullanıyorumArkadaşlar rampage smx r 17 x rapier mousem durduk yere bozuldu. İmleç çıkmıyor sadece lazer ışığı yanıyor. Rbg ışıklarda yanmıyor.
Corsair/Logitech/Razer kaliteli uzun ömürlü tok ele gelen kablolu/kablosuz farketmez fiyat performans olan bir mouse önerir misiniz? Link resim olursa sevinirim maximum 300-600 TL bandında
bozulan ürünüm rampage 3 sene dayanabildi 7/24 pc kullanmadıgım halde. aksamları 3-4 saat... rampage ve gamepower aynı klasmanda oldugu için pek gamepower düşünmüyorum yinede teşekkürler hocamGamepower ursa çok uzun zamandır kullanıyorum
Gamepower ile rampage yi aynı klasmana koymak hiç mantıklı değil fiyat olarak aynı seyretselerde gamepower kalitesi rampageden çok daha yüksek yinede tercih sizin tabii kibozulan ürünüm rampage 3 sene dayanabildi 7/24 pc kullanmadıgım halde. aksamları 3-4 saat... rampage ve gamepower aynı klasmanda oldugu için pek gamepower düşünmüyorum yinede teşekkürler hocam