Ekran kartın ötüyor. Cızzzzzz. Buna choil while diyorlar. Benim psuda da ekran kartımda da mevcut. Ses yapar sadece.kasadan sürekli şu cızırtı sesi geliyor fanlardan gelmediğine eminim durdurup denedim çünkü. psudan geldiğini sanmıyorum onada kulağımı dayadım nereden geliyor.
hocam onada şüphlerim var sıfır kart amaGeriye tek seçenek kalıyor, ekran kartından geliyor ses.
sıkıntı olmaz değilmi daha 3 ay olmadı alalıEkran kartın ötüyor. Cızzzzzz. Buna choil while diyorlar. Benim psuda da ekran kartımda da mevcut. Ses yapar sadece.
Bu sebeple sıkıntı yaşayana hiç rastlamadım. Güç kaynağımı alalı 3 yıla yaklaştı neredeyse sorun yok. Ekran kartımı da 4 aya yakındır kullanıyorum. Rahat ol yani.sıkıntı olmaz değilmi daha 3 ay olmadı alalı
Bilgisayarın yanacak ggkasadan sürekli şu cızırtı sesi geliyor fanlardan gelmediğine eminim durdurup denedim çünkü. psudan geldiğini sanmıyorum onada kulağımı dayadım nereden geliyor.
Performansa etki etmez, sadece ses. Azaltmak istiyorsan da monitörünün hzsine sabitle oyunları ses gider.hocam onada şüphlerim var sıfır kart ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı olmaz değilmi daha 3 ay olmadı alalı
alakası yokda vide gördüm doğru mu yemek mi yapıyorkonuyla alaka ne kral