Neler Yeni

acil laptop almam lazim bana onerir misiniz

ebruli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ebrar Alagöz
Bütçe
38000
abilerim ablalarım bana bir yardım edin lütfen laptop bakmaktan kafayı yiyeceğim bilgisayar programcılığı 1. sınıfım oradan mühendisliğe geçiş yapmayı düşünüyorum bir kereden alıcağım diye iyi mi almalıyım yoksa sonradan mace falan mı geçsem i7 13. nesil falan abartı mı olur birde oyuncu bilgisayarı şart mı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

ebruli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ebrar Alagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha iyisini bulurlar diye düşünüyorum çünkü bana kalırsa ekran kartı düşük kalmış
ama oyun oynamayacagim sadece bilgisayar programciligindab muhendislige tamamlayacagim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
ama oyun oynamayacagim sadece bilgisayar programciligindab muhendislige tamamlayacagim
ozaman alınabilir ama yinede foruma bir sorun ve güzel bir işlemci seçmişsiniz

iş için olabildiğince intel seçmeye özen gösterin bu arada.

ebruli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ebrar Alagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ozaman alınabilir ama yinede foruma bir sorun ve güzel bir işlemci seçmişsiniz

iş için olabildiğince intel seçmeye özen gösterin bu arada.
sordum da kimse cevap vermiyor omen serisi guzel geldi gozume ama bu fiyata almaya deger mi yani fiyatlar biraz pahali gibi ama bir kere aliyorum diye de alayim istiyorum kararsiz kaldim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
sordum da kimse cevap vermiyor omen serisi guzel geldi gozume ama bu fiyata almaya deger mi yani fiyatlar biraz pahali gibi ama bir kere aliyorum diye de alayim istiyorum kararsiz kaldim
sabah birdaha sorun bende şuan biraz yoğunum bide hastayım çok araştıramam şuan eğer sabahta yardımcı olmazlarsa bana yazın özelden ya da etiketleyin konuya yardımcı olıyım. okadar para veriyorsunuz paranızın karsılıgını en iyi şekilde alın

xTURANN

80+ Silver
Amazon - Victus 16 Bekleme, yapıştır. Satıcı Güvenilir, Amazon'dan alıcaksın zaten. Bu modeli 2 - 3 hatta 4 aydır kullanıyorum bir sorunu sıkıntısı yok.

Lady-Of-Ice

80+ Gold

ebruli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ebrar Alagöz
hocam bu markalar değil de asus lenovo yada msi önerir misiniz 35 in üstüne çıkamam ama iyisi de olsun isterim asus rog strix yada lenovo loq serisi birde msi thin serisine baktım ama emin olamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabah birdaha sorun bende şuan biraz yoğunum bide hastayım çok araştıramam şuan eğer sabahta yardımcı olmazlarsa bana yazın özelden ya da etiketleyin konuya yardımcı olıyım. okadar para veriyorsunuz paranızın karsılıgını en iyi şekilde alın

ebruli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ebrar Alagöz
Top Bottom