- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstüne ne koyuyorsunuz hocamaltında halıda yok benim belki ondandır
Mesaj otomatik birleştirildi:
aşırı sallanmıyor bence alınabilir
Üstüne ne koyuyorsunuz hocamaltında halıda yok benim belki ondandır
aşırı sallanmıyor bence alınabilir
kasa monitör klavye mouse kulaklık saat modem figürÜstüne ne koyuyorsunuz hocam
Tamam güzel. Sallanma yapmaması güzel. Alayım o zamankasa monitör klavye mouse kulaklık saat modem figür
şunu kullanan birisiyim 2 adet var evde 10 numara .Ben kendime 624 ₺ ye bunu almıştım ve şuan baktım fiyatı 30 ₺ düşmüş. Masa gerçekten pişmanlık yaratmadı bana. İçinden alyan ve vidalar çıkıyor sadece 15 dakikada montajını yaptım ve gayet sade bir masa.
Ceramical Çalışma Masası - Atlantik Çam Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceramical Çalışma Masası - Atlantik Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
hafif sallanıyor rahatsız edicek düzeyde değilTamam güzel. Sallanma yapmaması güzel. Alayım o zaman
Masanın üst meşe kısmı mı sallanıyor ayaktan mı?hafif sallanıyor rahatsız edicek düzeyde değil
Sallanmıyor değil mi hocam alacağım çünküşunu kullanan birisiyim 2 adet var evde 10 numara .
ayaktan çok hafif kalitesiz bi metal ayaklarıMasanın üst meşe kısmı mı sallanıyor ayaktan mı?
Sallanmıyor değil mi hocam alacağım çünkü
Montajı nasıl yaptınız hocamayaktan çok hafif kalitesiz bi metal ayakları
Kağıt vs koyunca geçebilir miayaktan çok hafif kalitesiz bi metal ayakları
Bende sallanma yok ikisinde de üstünde cift monitör ve kasa kullandim bir sorun olmadiMasanın üst meşe kısmı mı sallanıyor ayaktan mı?
Sallanmıyor değil mi hocam alacağım çünkü
https://forum.donanimarsivi.com/konu/ceramical-atlanrik-cam-calisma-masasi-alinir-mi.599147/ bu konuyu açtım hocamBende sallanma yok ikisinde de üstünde cift monitör ve kasa kullandim bir sorun olmadi
600 liraya ne kadar kaliteli bir masa yaparlar bilememAlıntıyı görüntüle
4 ay önce bin liraya yaptırmıştım. Etrafta Bi mobilyacı varsa fiyat al hem daha sağlam olur. Eğer bunu yaptırmasam ceremical çalışma masa alacaktım..
ilk sayfada arkadaşın attığı ceremical masa bence iş yapar600 liraya ne kadar kaliteli bir masa yaparlar bilemem