Neler Yeni

ACİL MONİTÖR ÖNERİSİ

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berke
Arkadaslar merhaba 5k bir bütcem var monitör alacagım yarın acil öneri bekliyorum pivot özelliği olmasını istiyorum ne alabilirim mağazadan alacagım o yüzden vatan teknosa vs den önerirseniz sevinirim teşekürler

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
oktay
Arkadaslar merhaba 5k bir bütcem var monitör alacagım yarın acil öneri bekliyorum pivot özelliği olmasını istiyorum ne alabilirim mağazadan alacagım o yüzden vatan teknosa vs den önerirseniz sevinirim teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

pivot yok ama 4k bi bakın isterseniz

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Demiroluk
https://www.teknosa.com/lg-ultragea...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.63.1 Aynı ürünü 3 gün önce elime aldım, oldukça memnunum, 4200 lira teknosada, aynı satıcının 4600 liraya amazon da satılan hali de var, ben oradan 4000'e aldım, amazondan alırsan eğer bir sorun çıkarsa sorunsuz şekilde iade etme şansın var o yüzden amazondan almanı tavsiye ederim, yok ben teknosa üzerinden alacam dersen de senin tercihin olacaktır.

Top Bottom