Arkadaslar merhaba 5k bir bütcem var monitör alacagım yarın acil öneri bekliyorum pivot özelliği olmasını istiyorum ne alabilirim mağazadan alacagım o yüzden vatan teknosa vs den önerirseniz sevinirim teşekürler
Arkadaslar merhaba 5k bir bütcem var monitör alacagım yarın acil öneri bekliyorum pivot özelliği olmasını istiyorum ne alabilirim mağazadan alacagım o yüzden vatan teknosa vs den önerirseniz sevinirim teşekürler
pivot yok ama 4k bi bakın istersenizArkadaslar merhaba 5k bir bütcem var monitör alacagım yarın acil öneri bekliyorum pivot özelliği olmasını istiyorum ne alabilirim mağazadan alacagım o yüzden vatan teknosa vs den önerirseniz sevinirim teşekürler
Üstteki arkadasınkinde pivot oldugundan sıcak bakşyorum ona ancak bu daha mı iyidir dersinizMSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
pivot yok ama 4k bi bakın isterseniz
fiyatına göre iyi monitör bence forumlarda da önerenler görmüştümÜstteki arkadasınkinde pivot oldugundan sıcak bakşyorum ona ancak bu daha mı iyidir dersiniz
Çoğu kişi bunu öneriyor bu fiyat bandında çoğu monitör özellikleri birbirine yakın. Bunun bu kadar önerilmesinin nedeni nedir hocam?
25inc olanı 4.8k bu 500tl için değer mi
25 inç olanın tek farkı daha büyük olması ve hoparlörünün olması.25inc olanı 4.8k bu 500tl için değer mi
https://www.teknosa.com/lg-ultragea...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.63.1 Aynı ürünü 3 gün önce elime aldım, oldukça memnunum, 4200 lira teknosada, aynı satıcının 4600 liraya amazon da satılan hali de var, ben oradan 4000'e aldım, amazondan alırsan eğer bir sorun çıkarsa sorunsuz şekilde iade etme şansın var o yüzden amazondan almanı tavsiye ederim, yok ben teknosa üzerinden alacam dersen de senin tercihin olacaktır.Arkadaslar merhaba 5k bir bütcem var monitör alacagım yarın acil öneri bekliyorum pivot özelliği olmasını istiyorum ne alabilirim mağazadan alacagım o yüzden vatan teknosa vs den önerirseniz sevinirim teşekürler