Neler Yeni

2.5k Bütçeyle Mouse ve Mouse Pad Arıyorum

Surgeon40

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar mouse için kablolu max 2.5k bütçem var ha bu fiyata sağlam kablosuz varsa o da olabilir. Mouse pad içinde sadece fareyi kaplasın istiyorum . Şimdiden teşekkürler.

vxe mad r işini görür mousepadin bütçesi ne kadar

Arkadaşlar mouse için kablolu max 2.5k bütçem var ha bu fiyata sağlam kablosuz varsa o da olabilir. Mouse pad içinde sadece fareyi kaplasın istiyorum . Şimdiden teşekkürler.
Wraith güzel mouse modelleri var bakmanı öneririm

vxe mad r işini görür mousepadin bütçesi ne kadar
Teşekkür ederim . 1 k civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wraith güzel mouse modelleri var bakmanı öneririm
Güzelleri biraz tuzlu geldi 😂

Aklımda razer vardı zaten teşekkür ederim

kral çok kötü öneriler veriyon ya sen şu bütçe için

Teşekkür ederim . 1 k civarı

Güzelleri biraz tuzlu geldi 😂

Aklımda razer vardı zaten teşekkür ederim
mouse olarak vxe mad r 40gr 8khz nordic mculu sağlam bi mouse mousepad olarak blade y alabilirsin

ikisini aynı anda alırsın wraithten

kral çok kötü öneriler veriyon ya sen şu bütçe için

mouse olarak vxe mad r 40gr 8khz nordic mculu sağlam bi mouse mousepad olarak blade y alabilirsin

ikisini aynı anda alırsın wraithten
Tamam kardeşim senin VXE Mad önerin harika ötesi arkadaş onu alsın Razer ve Steelseries kötüdur.

Tamam kardeşim senin VXE Mad önerin harika ötesi arkadaş onu alsın Razer ve Steelseries kötüdur.
Pilli ve kablolu mouse önermişsin mouse tuğla gibi ve 1000hz ne anlatıyorsun sen :D

Araştırmadan etmeden fp diye sunuyorsun adama adam zaten bilmediği için foruma girip soruyor zaten bide senin bilgisizliğine güvenmek zorunda kalıyor

Pilli ve kablolu mouse önermişsin mouse tuğla gibi ve 1000hz ne anlatıyorsun sen :D

Araştırmadan etmeden fp diye sunuyorsun adama adam zaten bilmediği için foruma girip soruyor zaten bide senin bilgisizliğine güvenmek zorunda kalıyor
Şaka gibisin ya en çok satılan ve en çok beğenilen mouselara tuğla gibi diyor ya milyonlarca insan kullanıyor bizzat bir sürü kişiye aldırdım memnunlar gelmişsin yeni moda VXE Mad öneriyorsun çok inanılmaz öyle mi ?

Şaka gibisin ya en çok satılan ve en çok beğenilen mouselara tuğla gibi diyor ya milyonlarca insan kullanıyor bizzat bir sürü kişiye aldırdım memnunlar gelmişsin yeni moda VXE Mad öneriyorsun çok inanılmaz öyle mi ?
Evet tuğla gibi ve diğer aldırdığın birsürü kişiyi de bataklığa sürüklemişsin dostum :D
VXE Mad R ile kapışabilecek bir mouse değil o

Evet tuğla gibi ve diğer aldırdığın birsürü kişiyi de bataklığa sürüklemişsin dostum :D
VXE Mad R ile kapışabilecek bir mouse değil o
Tamam bataklığa sürüklemişim biz milyonlar olarak bataklıktayız sen doğrusun kardeşim sana kıyıda iyi eğlenceler

Tamam bataklığa sürüklemişim biz milyonlar olarak bataklıktayız sen doğrusun kardeşim sana kıyıda iyi eğlenceler
Ben doğruyum tabii ki çoğunluğa göre adam olunsaydı ülkemiz refah içinde yaşardı kardeşim benim iyi eğlenceler sana da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,552
Üyeler
173,395
Son üye
yeat52
Geri