Neler Yeni

acil node.js de problem alıyorum

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
arkadaşlar merhaba ben yazılım işlerine biraz merak saldım daha yeniyim bir problemle karşılaştım ne yaptıysam çözülemedi sanırım problem kodun gerekli yeri bulamaması ekte zaten ekran görüntüsü koyacağım ben bu problemi nasıl çözebilirim yardım ederseniz mutlu olurum

Ekler

• resim_2020-10-06_160603.png
    resim_2020-10-06_160603.png
    31.5 KB · Hit: 52

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
arkadaşlar merhaba ben yazılım işlerine biraz merak saldım daha yeniyim bir problemle karşılaştım ne yaptıysam çözülemedi sanırım problem kodun gerekli yeri bulamaması ekte zaten ekran görüntüsü koyacağım ben bu problemi nasıl çözebilirim yardım ederseniz mutlu olurum
Visual Studio mu?

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Visual Studio mu?

buradan yükleme yapıyordum sırası ile android studio falan yükledim npm start diyorum olmuyor demek istediğinizi pek anlayamadım kusura bakmayın biraz yeniyetmeyim de
Mesaj otomatik birleştirildi:

buradan yükleme yapıyordum sırası ile android studio falan yükledim npm start diyorum olmuyor demek istediğinizi pek anlayamadım kusura bakmayın biraz yeniyetmeyim de
sonlara doğru npm start yazıyor onu yazdım olmadı bende npm in dosyayı bulamaması diyor problem ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum yabancı kaynaklarda araştırdım yeniden başlatın yazıyordu başlattım olmadı başka da bir şey yazmıyordu npm i silip baştan yüklesem düzelir mi acaba diye bir düşüncem var

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Orada anlatılanların hepsini ayrı kurmalısın. Sadece Android Studio değil.

Top Bottom