acil node.js de problem alıyorum

Donatus

80+
Reaksiyon skoru
94
arkadaşlar merhaba ben yazılım işlerine biraz merak saldım daha yeniyim bir problemle karşılaştım ne yaptıysam çözülemedi sanırım problem kodun gerekli yeri bulamaması ekte zaten ekran görüntüsü koyacağım ben bu problemi nasıl çözebilirim yardım ederseniz mutlu olurum

Ekler

• resim_2020-10-06_160603.png
    resim_2020-10-06_160603.png
    31.5 KB · Hit: 56
arkadaşlar merhaba ben yazılım işlerine biraz merak saldım daha yeniyim bir problemle karşılaştım ne yaptıysam çözülemedi sanırım problem kodun gerekli yeri bulamaması ekte zaten ekran görüntüsü koyacağım ben bu problemi nasıl çözebilirim yardım ederseniz mutlu olurum
Visual Studio mu?

Visual Studio mu?

buradan yükleme yapıyordum sırası ile android studio falan yükledim npm start diyorum olmuyor demek istediğinizi pek anlayamadım kusura bakmayın biraz yeniyetmeyim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buradan yükleme yapıyordum sırası ile android studio falan yükledim npm start diyorum olmuyor demek istediğinizi pek anlayamadım kusura bakmayın biraz yeniyetmeyim de
sonlara doğru npm start yazıyor onu yazdım olmadı bende npm in dosyayı bulamaması diyor problem ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum yabancı kaynaklarda araştırdım yeniden başlatın yazıyordu başlattım olmadı başka da bir şey yazmıyordu npm i silip baştan yüklesem düzelir mi acaba diye bir düşüncem var

Orada anlatılanların hepsini ayrı kurmalısın. Sadece Android Studio değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri