"fanı komple sökmem lazım tamamen nasıl sökebilirim işlemciyi ve ana kartı satacağım ryzen 5 3600 e geçeceğim acil alıcı bekliyor
Farklı video izleyin. Bir çok video var "YouTube"da bununla ilgili.çok uzun
Biliyorum. Tam tersini uygulayınca çıkarmış olucaksınız.çok uzun
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam takıyor nasıl taktığını nasıl çıkarttığını söylemiyor
acil olduğu için bilen birine soruyorumFarklı video izleyin. Bir çok video var "YouTube"da bununla ilgili.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum. Tam tersini uygulayınca çıkarmış olucaksınız.
Anlatırım. Ama anlatmak mantıklı olmaz. Video varken neden buradan mesaj bekliyorsunuz ki ?acil olduğu için bilen birine soruyorum
Kardeşim vidaları sökcen çekcen gelcek??fanı komple sökmem lazım tamamen nasıl sökebilirim işlemciyi ve ana kartı satacağım ryzen 5 3600 e geçeceğim acil alıcı bekliyor
net bir çıkartma videosu yok takarken nasıl taktığını gösteren video yok anlatıo uzaktan çekiyorlarAnlatırım. Ama anlatmak mantıklı olmaz. Video varken neden buradan mesaj bekliyorsunuz ki ?
önce yanlardan siyah plakayı tutan kancalarını çıkar, sonra siyah plakayı sökeceksin ama onu anlatmak çok zor. nasıl takıldığını izle aynı şekilde sökersin.fanı komple sökmem lazım tamamen nasıl sökebilirim işlemciyi ve ana kartı satacağım ryzen 5 3600 e geçeceğim acil alıcı bekliyor